Автор: chukov
Дата: 27-11-12 14:15
Решено е, че базарът ще е нов. Това е ясно.
Оценявам сериозния програмистки труд, вложен в разработката му, воглаве с всички плюсове.
Но солта, която правеше стария базар жив, гъвкав и функционален е премахната.
Познавате ме добре. Аз не съм търговец. Нямам засегнат личен интерес от подобен тип.
Липсата на коментари работи единствено и в полза само на продавачите, които крият дефекти в техниката си или произхода й.
Помните всички оня куфар с цайсовите обективи, които бяха предложени на безумна цена. За секунди форумци с коментарите си избистриха ситуацията.
Помним няколко опита да се продаде техника със скрити дефекти, които хора бяха виждали наживо. Благодарение на навременната им намеса никой не се вдяна.
Да, проблем е, че потъва бързо една обява. Какъв е проблемът да съществуват коментари, но те да не я "вдигат". Нека си има един бутон "вдигни обявата", който да можем да го натискаме на определено време. Така ще си останат коментарите. Ще паднат безсмислените "ъпвания" от сорта на "ех да имах 500 лева веднага го отнасях"
Екобо също е прав. На една страница виждаме няколко обяви, които трудно различаваме. Другите потъват 10 страници назад за 1 ден.
Това са абсолютно обективни факти. Надявам се, че решението не е капсулирано.
|
|