Автор: ivodam
Дата: 08-10-12 21:55
пд: Младежо, можеш да си мислиш каквото искаш за мен, но явно си решил да го играеш обикновен подляр, което няма как да мине. С гнусните ти лъжи и инсинуации до тука:
Много ми е интересно каква е тая българска Уайлдлайф общност, която ме била отхвърлила? Смешки, ама яки. Поддържам връзки с много от водещите ни уайлд фотографи и орнитолози, член съм на БДЗП, обръщат се към мен за снимки, последно дадох снимки за някакъв проект за египетския лешояд.
За историята с рибарките няма да ме вкараш отново в капана да изяснявам нещо, което отдавна е изяснено и прикслючено, но щом твърдиш, че си говорил с хората, които уж са били там, много похвално, защото досега тук не е писал по въпроса НИТО ЕДИН наистина присъствал на мястото. Същите тези хора ги поканих тук, на страниците на този форум, да отидем заедно на детектор на лъжата, но от тяхно име г-н така наречен Фалкон отказа. Ама следващия път ги попитай кой и колко им плати да ме подведат, защото според един мой познат с по-специфични занимания и човек с достъп до определени нива на информация, поне няколко момента от историята го карат да мисли, че твърде възможно е не просто да съм бил подведен, а да ми е направена чиста проба постановка за дискредитиране.
Наистина се притеснявам за тебе, от толкова злоба ще вземе да те хване нещо злокачествено, или ще вземеш да се задавиш някой ден. Вземи се успокой, наистина, защото заради такива хора като тебе няма такова нещо като българска уайлд общност, а отстрана се създава впечатлението, че има една група егоисти и завистливци, които се цакат едни други, обиди, интриги и после триене на профили и снимки и детската градина в крайна сметка.
|
|