Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2  3  4  5  6     всички  напред  последна
 Нов собственик на canon 350d ПОМОЩ
Автор: yanko_slavchev   
Дата:   28-09-12 17:45

Здравейте колеги , вече съм собственик на огледално рефлексна машина, но нищо не разбирам. Идеята на апартчето ми е следната
Вносител съм на автомобили и искам да ми изпъкват снимките в сайта за продажби , моля кажете ми китовия обектив дали ми е достатачен и ако не ми е какъв да си купя . БЛагодаря предварително !
 Re: Нов собственик на canon 350d ПОМОЩ
Автор: Mogila   
Дата:   28-09-12 18:28

Достатъчен е:)
Автор: Xaocka   
Дата:   28-09-12 18:41

апарата ще прави добри снимки, но ако искаш да изпъкват заложи на обработка на кадрите допълнително (с компютър, поне в Lightroom)
Автор: chikolina   
Дата:   28-09-12 19:09

напълно достатъчен ще ви е китака.
Автор: quazimodo   
Дата:   28-09-12 19:11

Какъв е китовия обектив? Със стабилизация или без. С какъв софтуер е дошъл апарата - имаш ли ЕОС Ютилити? Трябва да снимаш в РОУ и да забравиш зелената зона. Трябва да си намериш и някаква програма за обработка. Както е споменал колегата по-горе Лайтрума върши много добра работа. Снимам със същия фотоапарат и имам време за губене. Ако имаш желание и време мога да ти помогна с разучаването на "машината". Успех в обучението![beer]
Автор: dave   
Дата:   28-09-12 19:14

Ако друго не помага - намери фотограф.

И на тях не им е лесно в тая криза, помогнете си, а продажбите може и да живнат с добри снимки.

Дата:   28-09-12 19:46

Благодаря ви . Нямам нищо , доверявам се на вас... Ако пък не е хубав пускам го за продажба и си копувам д80
Автор: Gecata   
Дата:   28-09-12 20:21

Съвет: Внасяйте автомобили, снимайте за кеф, а за да ви изпъкват снимките сред другите се доверете на добър фотограф [smilie3]
Автор: vladod   
Дата:   28-09-12 20:22

Не искам да те отчайвам, ама тук, за да докараш качествени снимки, ще трябва да вложиш много повече старание, отколкото при снимане със сапунерка !!!
Според мен, всяка турбо сапунерка ще ти върши по-добра работа [shtrak]
Дата:   28-09-12 21:54

yanko_slavchev, ако продаваш коли в София, звънни на тел. 0886 02 94 35 за една бърза фотосесия /безплатна естествено/.
Дата:   28-09-12 23:43

И какво сега значи се набутах 400 лв така ли ... ебати късмета ...
Автор: vgramatikov   
Дата:   28-09-12 23:53

Купувам Рено меган седан 1.5 цди 105к.с 2008-ма.[smilie7]
Дата:   29-09-12 00:08

Нямам за сега ... утре ми идва стока ако има нещо което става за приятели ще ти пиша
Автор: marchello   
Дата:   29-09-12 00:10

достатъчни са ти и апаратчето и китовия, даже предостатъчни ... ако ти трябват просто снимки, които да качваш към обявите
няма да ти е излишен, но го разучи добре. [beer]
Автор: Yanko_slavchev   
Дата:   29-09-12 06:56

Тъпото че мерак ми беше д80 зарди това че е по нов модел ама късмет! А как да видя на колко кадъра е
Дата:   29-09-12 07:33

Доколкото знам само в сервиз могат да ти кажат това.
Автор: BirdOfPray   
Дата:   29-09-12 08:24

За броя сработвания на затвора на 350D - чети тук

За снимането на коли - проблема не е в модела на апарата, а в това кой ще снима с него колите и знае ли как да се справи [smilie8]
Автор: asahi   
Дата:   29-09-12 09:18

Янко, и последния модел апарат за 10к ще е същата работа. Фотоапаратът само регистрира светлината, отразена от сцената пред нвго. Нямаш ли правилната светлина и не снимаш ли отражението по правилния начин картинката става като от охранителна камера.
Автор: klez   
Дата:   29-09-12 09:32

Вероятността със евтино фотоапаратче (сапунерка) за 100лв да направиш по-хубави снимки отколкото с 350D-то е много много голяма.
Автор: chukov   
Дата:   29-09-12 09:51

pd ти луд ли си да си купиш френски автомобил?

Или си пристрастен към проблемите и ремонтите [smilie5]
Дата:   29-09-12 10:26

BirdOfPray тези програмки вършат работа само ако процесора на апарата е Дижик 3 и нагоре.

Публикацията е редактирана (29-09-12 10:30)
Автор: anjsan   
Дата:   29-09-12 10:32

yanko_slavchev пробвай някоя друга снимка на различни режими , прочети някоя книжка/статия за снимане с цифров апарат и ръковдството на апарата също , за да са ти ясни поне основните неща . Все нещо ще стане . В краен случай слагаш на режим авто и апарата сам си мери всичко - също като малките апаратчета . После качи някоя снимка тука за да те оплюят подобаващо и ще разбереш накъде вървят нещата . Успех !
Автор: vanquished   
Дата:   29-09-12 10:37

pd,да не си хвърлил око на моето ? [cool]

А,сега видях седан,няма да те огрее значи :)

Публикацията е редактирана (29-09-12 10:47)
Дата:   29-09-12 14:57

Колеги днес ми дойде тоя канон от продавалника мисля че ми го поръчаха , нямаше боя по копчетата нямаше зарядно и карта , както и да е . Бях помолил продавача да ми го зареди за 10 снимки да го пробвам както се вика горе доло , неможа да "запали" , Занесох зарядно в еконта неможах да зареда батерията . Прахът по него бе наблъскан по фугите така яко че не ми стигат думите да го опиша . А знаците около копчетата ги нямаше буквално си бяха изтрити ! Върнах го пребрах се ядосан влязох в ебай и си поеъчах д70 с спукано малко диспейче, кажете по добър ли е от 350д-то или съм сгрешил
Автор: burningice   
Дата:   29-09-12 15:08

Декоративната пластмаса на 350Дто лесно се бели, но машинката е яка и издръжлива (има случаи, където изкарва над 300 000). Нестабилния китак е най-мазния обектив, с който съм снимал.
 първа  назад  1  2  3  4  5  6     всички  напред  последна

Тази тема е затворена