Автор: Char
Дата: 29-06-12 13:25
Аз си нося винаги апарата с мен. Като излизам взимам един обектив - какъвто - такъв и се "ограничавам" до неговите възможности за деня. Никога не оставям апарата в кола, но пък и на палатка досега не съм била на море. Била съм на планина с приятели - там няма, кой от къде да мине и да забърше нещо. Но на море не съм и точно поради подобни страхове не се осмелявам да бъда на палатка. Апарата си нося в най различни чанти - градска раница, дамска чанта, плажна чанта... Естествено като не коментираме сега как вътре съм си обезопасила пространството около машинката отвън никой никога няма да предположи, какво нося в чантата. Когато сме на плаж си оставям чантата с апарата в чантата, където са били преди това хавлиите, отгоре намятам шал, шапка, надуваемо чудо и изобщо се старая да замаскирам мястото като съвсем неинтересно и безлично. Естествено, че главите са ни все към хавлиите, но поне до момента знам, че никой не е видял какво по-специално нося. Това е до момента, в който реша, че съм се наплацикала за деня и реша да си извадя машината. От този момент тя не се отделя от мен, защото няма смисъл повече да я прибирам и крия, след като до преди малко всички наоколо са ме видяли да залягам с нея по плажа или съм подскачала над вълните на плиткото.
Това е от моя опит
|
|