Автор: vaskoto1
Дата: 07-06-12 09:28
селяндурски изцепки наистина има, и наистина са от хора, в този форум.
защо-не мога да определя.
може би е елементарна липса на възпитание...
въпросния господин е поспестил събития, прескачайки направо на това, което най силно го е впечатлило. неотдавайки изобщо своя дан в предходящите събития.
да ви осветля, тези, които имат желание:
-------------------------------------------
Автор: Canon
Дата: 07-06-12 00:37
vaskoto1
Като си толкова стабилен, що ти коментират, че има размазване по снимките. Ти имаш проблем - никой не ти е длъжен да те учи.
Аман от нафукани перковци
Автор: vaskoto1
Дата: 07-06-12 00:40
принципно над 1/50 вече съм 85% убеден че имам кадър. затова се полъгах на сигмата с минимум от 1/160... казах си-няма начин! поне на 10-1 ще излезе!
тежи много, гадта, и затова се опирах с лакти по чантата и ми беше удобно и стабилно-почти няма начин с тая стойка, дето бях заел, ако всичко беше ОК, да нямам попадение на 160!
п.с.
канон, второ мнение в темата и вече ми тръгваш с рогите...
Аман от нафукани перковци
да вземеш да си държиш малко езика ли, как ли...?
Дата: 07-06-12 00:52
Гледам на много хора скачаш и раздаваш ъкъли като за световно /който е видно от съдържанието на темата, не ти е в излишък в тази област/, я се сопри
Колкото до броя мнения - колко си искам, толкова ще пиша. Не плащаш, за да имаш каквито и да е претенции.
А дали ще си държа езика или не, не е твоя работа! Като си направиш форум, си го администрирай, този не е твой.
Да те цитирам: Не съм професионалист и оборудването ми е посредствено. Снимам понеже ми харесва, а не понеже ме бива в снимането
Това последното е доста видно, а и ти го покрепяш с реални резултати.
(тук е мястото на съобщението, което се третира като официално предупреждение)
---------------------------------------------
мисля, че никой от вас няма да търпи подобни изцепки от никого.
също така, не мисля че засегнах с нещо въпросния субект, за да заслужа обиди от негова страна.
за умствен багаж, уважаеми, недей да съдиш, защото нямаш нужния опит-изобщо не си наясно кой и какво стои от другата страна на монитора.
и ку де гра въпроса:
какво общо има това с фотографията (тази, настоящата тема), за да се намира в този раздел?
балгодаря за вниманието.
Публикацията е редактирана (07-06-12 09:30)
|
|