Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Мнения за Nikon D7000
Автор: Poli.Slavova   
Дата:   25-02-12 19:11

Ще сам Ви благодарна ако споделите мнението си за Nikon D7000. [smile]
 Re: Мнения за Nikon D7000
Автор: serjy   
Дата:   25-02-12 19:15

много е убав ама за нищо не става
Автор: vikitovikito   
Дата:   25-02-12 19:17

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.
Автор: slav4cho   
Дата:   25-02-12 19:18

Това е сигурно 165та тема за тази камера.
Автор: ilcoin   
Дата:   25-02-12 19:25

А дали не е по-важно какви обективи ще му закачим и какво ще снимаме? Или викаш, това ще го решим по-нататък [smilie5]
Автор: vaskoto1   
Дата:   25-02-12 19:48

поли, не очаквай тук да ти се помогне реално... в мнозинството от случаите ще получиш безсмислени коментари и чепкане между привържениците на това или онова, след което ще се изтъпани някой тъпан и ще ти обясни че най добре да си купиш сапунерка и да снимаш на ауто, защото няма да имаш кахъри кое и какво...
по темата-моите впечатления от този апарат са повече от добри. с него се иска свикване, обаче. много добре ми пасва, харесва ми че всички наистина нужни контроли са изведени отвън и не се нуждаеш от ровичкане по менюта, което губи време и нерви. като отрицателна черта, за момента намирам, че е капризен на обективи. въпреки мотора в тялото, който е предпоставка за по евтини обективи-да намериш такъв, който да пасне добре с тази матрица си е мисия невъзможна. то част от скъпите, като 18-200 никор за 1000+лв. се дъни, та камо ли...
за момента съм особено доволен от представянето на 18-70 никор с това тяло.
но какво разбирам аз..? сега ще ми сипят, че не разбирам бъкел, само гледай.
въобще това мнение-все едно не съм го писал...[smilie18]
Автор: vikitovikito   
Дата:   25-02-12 19:58

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.
Автор: vladi1969   
Дата:   25-02-12 20:20

Имам този апарат от доста време и съм съгласен донякъде с vaskoto1. Наистина е прекрасен апарат и иска свикване. Досега съм го ползвал с Nikkor 35mm f/1.8G, Nikkor 50mm f/1.8G, Nikkor 85 mm f/1,8D, както и с Nikkor 16-85mm и мога да кажа, че с нито един от тях не е имало какъвто и да е проблем.
И наистина - не очаквай много да ти помогнат тук.[smile]

първа  назад  1     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.