Автор: Alex-dan
Дата: 10-02-12 12:51
Vilian, за всяко нещо си има обясними причини. Когато хората са градили системи с години, Сони какво са правили за да са в момента преди Никон и Канон? Тепърва какво правят? Хората сума ти време след излизането на първия SLT още вероятно са доста скептични, дали полупрозрачната "иновация" от Сони е толкова добра колкото ДСЛР... Едва ли има и ревю дето да твърди директно, че А77 е по-добрия избор пред 7Д примерно...
Естествено, че ще кажеш че Сони са Н1 на всяко ниво и от там нататък ще съм затапен Само че вземете си отговорете на някои въпроси, преди да мрънкате в стил "Аз съм еба ти пича, ама никой не ме обича"...
Примерно аз като съм си вземал апарат на времето избрах Д80, какви аналози на Д80 дето да го превъзхождат очевидно е имало от Сони? След това минах на Д300... Сони де бяха тогава... А700 морално остарял още при излизането си... Д90... Де е отговора на Сони? То така времето си минаваше все с приказките "Те Сони ще изкарат и ще видите вие..." та така... Д3 и серията 1D мислех да не ги споменавам, ама очаквам върла реакция, та айде...
Публикацията е редактирана (10-02-12 12:57)
|
|