Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
> По точно казано фокус ще имаш на
> около 2м - варианта без оптичен
> елемент. С оптичен елемент няма да
> имаш проблеми с фокуса но ще падне
> качеството.
Общо взето грешка си направил с тоя обектив. Той е хубав, но на цифров канон не се слага лесно. Виж Слав от Търново дали може да преправи байонета http://slav61.free.bg/
байонета може да се преправи,т.е. да се направи друг и да се запази и сегашния.услугата мисля,че я извършва колега от форума от велико търново мисля Слав се казваше.аз ползвам такъв обектив,но е 50/1.8.в този случай имаш и безкрайност.успех!
Аз имам 60Д и му закачам 55/1.2. Пратих го на Слав във Велико Търново и човека за 2 дни ми смени байонета. Няма опт.елемент, има безкрайност. Изключително доволен съм. Препоръчвам ти го.
Аз имам FD 50/1,4 с преправен баюнет и чип за потв. на фокуса. Работи идеално на безкрайност и превъзхожда по острота всичко, което съм виждал досега - Поздравления за избора.
> Аз имам FD 50/1,4 с преправен баюнет и
> чип за потв. на фокуса. Работи
> идеално на безкрайност и
> превъзхожда по острота всичко,
> което съм виждал досега -
> Поздравления за избора.
Слав61 ,за когото говорите от Търново,първо е много свестен човек,много добър професионалист и взема евтино.Правил ми е доста неща и гарантирам,че и този обектив ще направи.
> Слав61 ,за когото говорите от
> Търново,първо е много свестен
> човек,много добър професионалист
> и взема евтино.Правил ми е доста
> неща и гарантирам,че и този
> обектив ще направи.
И аз така разбрах.....само хубави думи чух за този човек и то от различни източници. Господ здраве да му дава!!!
Излезе ми 35лв с доставката и го получих след 14 дни. Залепих го с канаколит. В началото имах проблем с настройката на 'макроаджусмънта', но колега от форума с ник aldygreen ме светна как се настройва и всичко е О.К.
Не, Пич, Слави ще ти смени байонета от FD на EOS, а ти ще си го сложиш..."Глухарчето", де.
Не се притеснявй, лесно е, идва си с 'инструментчето' и инструкцията. Просто трябва да си внимателен, нищо друго.
P.S.
Глухарчето е цвете, което прилича на 'платка за потвърждение на фокуса'.