Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Споделяне на настройки?
Автор: alextraz   
Дата:   19-12-11 15:08

Някой може ли да даде някакъв линк за настройки за д7000 и да обясни как се слагат и използват...?
 Re: Споделяне на настройки?
Автор: tziko   
Дата:   19-12-11 15:13

Днес е Понеделник, не е Петък!
Автор: mihajlov2   
Дата:   19-12-11 15:19

Купуваш си ето тази книжка, прочиташ я 2-3 пъти и аПсолютно всичко ще ти се изЯсни! [smilie5]
Complete Guide to the Nikon D7000

Майтапа настрани, това го написах съвсем сериозно.

Публикацията е редактирана (19-12-11 15:20)
Автор: jrr   
Дата:   19-12-11 15:21

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.
Автор: bordon   
Дата:   19-12-11 15:23

Няма ли упътване към апарата? Там е дадена основната информация, която те интересува [smilie24]
Автор: CyberGene   
Дата:   19-12-11 15:36

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.
Автор: atrifonov   
Дата:   19-12-11 15:36

jrr
абсолютно[smilie24]
Като не знаеш не купуваш и после не питаш небивалици
Автор: alextraz   
Дата:   19-12-11 15:41

Типично за българският народ на един нормален въпрос за начинаещ да отговорят така че да ти убият желанието...Нямам предвид как да си настроя апарата а за ликове за по специфични и интересни настройки.За единственият човек които ми даде едно смислено предложение МЕРСИ...Сега чета Mastering d7000 предполагам няма голяма разлика...И последно вместо да хейтвате просто не пишете в поста ми съжалявам ви...
Автор: jivkojj   
Дата:   19-12-11 15:52

От тук може да си дръпнеш различни профили на изображението и да поекспериментираш:

http://www.neebu.net/~khuon/photography/NIKON/CUSTOMPC/

[beer]
Автор: mihajlov2   
Дата:   19-12-11 15:55

Чел съм 2-3 книги на Том Хоган за по-стари модели и те (книгите) наистина са добри.[smilie24]
Има много разяснения за безбройните настройки, кои комбинации от настройки за какъв тип снимки (или сюжети) са подходящи. Както и какви комбинации от настройки използва самият автор. Примерно - колко и каква трябва да е експокорекцията при определени светлинни условия в зависимост от типа мерене, какво да е меренето, как да се настроят автофокусните зони (точки) и т.н. и т.н.
Автор: GenaDP   
Дата:   19-12-11 15:57

вместо да хейтвате просто не пишете в поста ми съжалявам ви

Вземи посъжалявай себе си, че има защо... [smilie5]
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.