Автор: Zeno
Дата: 11-12-11 18:48
Kudra не се шегува.
Фотораница не ти трябва, тя не побира нищо друго освен фото принадлежностите и евентуално един чифт чорапи + в отделенията за обективи. Имам такава Case Logic SLR-4 мисля, излизах в планината, не е удобна и сега е нещо като шкафче, но за тези пари май не върви това и предназначение.
Доколкото разбирам става въпрос за излети в планината.
Купи си обикновена раница, по-става + калъф за апаратаа или малка чанта. За лаптопа направи един калъф от тези пластмаси на балончета, но по-твърди, обективите в тапицирани с мека материя кутии от кафе, ползвам тази от опаковките на дънните платки за компютри.
Да не съм голословен, тази година съм над 100 дни по горите, от началото на пролетта до миналата неделя, когато правих опит да се кача до Тиха рила, беше заледено при лавината и слязох до под гроба на св.Иван рилски. И основно ползвам:
- малка детска раница в която има два трипода и принадлежности + малко вода, чаша и сандвич;
- някаква чанта за апарата с един обектив + един 150мм - много е вахно ремъка да и е удобен, а на мен е;
- нося обикновено с мен три и половина статива и в колата още един.
Мойте излети са на малки разстояния от колата с която стигам почти на всякъде, миналата неделя бяхме с чужда.
С едно нещо няма да минеш, затова в рамките на бюджета и нуждите си оптимизирай нещата, така че да имаш гъвкавост.
|
|