Автор: kvakioh
Дата: 07-10-15 22:58
ЗА единици и единаци безогледалките са основни апарати. ЗА работа се говори основно или свръхнапреднали. PD говори за едно по-сложно взаимодействие, което с безогледалка все още не може да се постигне.
Колко имаме тук със светкавица към Фуджи? Едва ли са много...А 2 светкавици и студио ползване? А това е важен инструмент, който по-добре се контролира за момента от DSLR. Да, има хитови и силни и оценени и важни кадри и с Fuji, и с другите, и ще има все повече.
Безогледалките са за момента като добавка прекалено приятна към големите. ДА си призная честно, доста трудно намерих статив например за толкова леко тяло като Х-е1, и да е стабилен. Скъп е, но го намерих прекалено евтино за каквото предлага и дава. Но беше трудно. А за пейзаж е важно стабилността. Да, но пък за макро не става статива като хората, прекалено пък е тежък и неудобен за релса и др. И въпреки, че нямам нищо против 1:2 увеличението, трябваше да купя и екстендерите.
Всекиму според нуждите. КАто са скъпи новите обективи, ще вадим адапторите...доста стари има още обективи, които са хитови.
Подкрепям всички в темата, аз съм може би най-доволния от Фуджи, защото ми стигат 2 обектива и те не са скъпи. И един с адаптор като нещо има "страхотно" да се снима...
Публикацията е редактирана (07-10-15 23:00)
|
|