Автор: strikeback
Дата: 06-11-11 21:02
asahi - сложих лъва, защото разделих харда и исках да съм сигурен че няма да има проблем по-натам
относно другите мнения - аз лично наблюдавам обратното - по-скоро ми синее(ше) монитора, затова като калибрирах намалих белия баланс, сега е някъде около 6300 и е ок... освен самите калибриращи настройки гледам и мои снимки, които знам как изглеждат, на други монитори и на качествен печат (вертикал 7, на хромията която съм се убедил като качество)
всъщност по тях съдя и че зеленото ми е една идея по-електриково.. и жълто-оранжевото
на като цяло вече е ок, и се чудя дали самите цветове на този монитор не са по-ярки
а за това къде можеш да правиш качествени неща - навсякъде.. зависи от човека, всичко останало е просто "щайга" както каза един приятел наскоро...
и понеже сега започвам да работя на мак, бих искал да попитам няколко неща, които не открих в нета -
- донесоха ми го от щатите и човека за да види дали всичко е ок го е включвал и е сложил името си което сега не мога напълно да махна - направих си акаунт администраторски и име и тн но старото все още излиза тук там, в терминала например... в командния ред - ако някой знае моля да ми каже как се сменя
- не успявам да си кракна фотошопа, премиера и aliance 3 плъг-ин-те, сериините номера не работят, или след рестарт се връща пак, не успях да добавя някакви неща които беше описано през терминала, защото ми даде грешка... дали вече просто не работят тези номера и кракове или аз нещо не правя както трябва... освен че го крада, но няма как да си го купя...
благодаря на всички и
|
|