Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11     всички  напред  последна
 Варна
Автор: fifilinas   
Дата:   04-09-11 17:52

Здравейте,
Аз съм начинаещ фотограф и ми е интересно има ли място във Варна където се събират хора с фотографски интереси и ако да а може ли да ми кажете къде , че искам и аз да се пръсъединя. [shtrak]

Отговори на това съобщение
 Re: Варна
Автор: Proykov   
Дата:   04-09-11 17:59

Да има две места "Кино фотоклуб Варна" в младежки дом и "Фотографско общество - Варна".

Публикацията е редактирана (04-09-11 18:00)

Дата:   04-09-11 18:13

Супер благодя за информацията само може ли да ми кажете кога се събиранията и има ли проблем ако искам и аз да се присъединя [smile]

Автор: MauMyHa   
Дата:   04-09-11 18:17

Ами има, трябва ти добра треотична подготовка за това как се снимат какички било то облечени или съблечени(дай боже всеки му)[smilie7]
Шегувам се. Най-добре иди снимай че да трупаш опит щото само с гола теория си за у "клозето"

Дата:   04-09-11 18:20

ДА и аз така мисля но май имам нужда все пак някой да ми обясни от тук от там купих си никон д3100 знам че не е кой знае каква на за начало мисля че ще ми свъпши работа :) така че някой от Варна като ходи да снима може да пише :)

Автор: ivomorskiya   
Дата:   04-09-11 18:33

Във Фото-видео клуб Варна се събираме в четвъртък от 19 часа в Младежкия дом. На втория етаж. Председател на клуба е Ангел Ненов (nenov). Пиши му на лични за по-подробна информация. Днес и утре е зает. Така че по-нататък. Може да ми пишеш на лични, да се срещнем и да ти обясня това-онова за Никоня. Може и да поснимаме. Така че - успех!
[shtrak]

Дата:   04-09-11 18:44

Пратих ти съобщение надявам се да си го получил много се радвам че има такива приятелски настроени хора . Хубав ден

Автор: Ang3l   
Дата:   05-09-11 00:04

Стана ми и на мен интересно как мога да се присъединя към този фото-видео клуб Варна? Или за въпроси да се обърна направо към г-н Ненов

Дата:   05-09-11 08:34

Аз лично му писах в лични и очаквам отговор.

Автор: xm_style   
Дата:   05-09-11 08:58

Във Варна фотографи се събират поне на 4 места [smilie3]

Автор: kkkolelo   
Дата:   05-09-11 11:17

... като едно от тях е в "Невестата", всеки четвъртък от 19 ч ... [smilie21] [beer]

Автор: simbon4o   
Дата:   05-09-11 11:25

Във Варна всички са фотографи и се събират навсякъде и по всяко време [smilie5]. Освен изброените места има и безплатни по-любителски където се организират във фейсбук и т.н. Ходят предимно любители, но понякога има и професионалисти. Целта винаги е снимане :). Във фейсбука ми имам поне 10 групи на фотографска тема... абе пълно е.
Така че въпрос на избор е, ако си прецениш че ти трябва помощ и курс и т.н. запиши се на някои от горе изброените няма да те научат на нещо грешно :). Другия вариант е сам с четене в нета и практика на бойното поле - най-често морската градина.

Дата:   05-09-11 12:19

Мисля да се запиша на курс, но бих отказала и една сбирка с любители като мен най- вероятно поне няма да се чуствам много странно от незнанието ми дай ми някое име на група във Фасе Бук.

Автор: S.Paskalev   
Дата:   05-09-11 12:59

Мда, доста често се организират сбирки за снимки и все в дни, когато не мога да присъствам. [smilie18]
То не, че е загуба, липсата ми, щото съм пълен аматьор, но все пак ще ми е интересно, някой ден да се присъединя и аз. [shtrak][beer]
От групите в сурата- ФОТОГРАФСКО ОБЩЕСТВО- ВАРНА. [cool]

Публикацията е редактирана (05-09-11 13:01)

Дата:   05-09-11 13:27

Абе присъедини се че и аз съм като теб поне ще се поддържаме [smilie6]

Автор: S.Paskalev   
Дата:   05-09-11 16:01

Ще се присъединя, дебна обявите. [shtrak]
Ама, дебна и кога ще се поспрат, малко, с тия сватби, че да може да се организира едно базарче, че искам да си намеря хубаво обективче. [smilie7]

Автор: Altrntv   
Дата:   05-09-11 16:17

А на тези сбирки какво се случва всъщност? сБирявате ли се :)

Автор: hazini   
Дата:   05-09-11 16:39

Няма качествени курсове във Варна. По добре си дай паричките за книги. Тези на Нешънъл географик са много добри за начинаещи.

Дата:   05-09-11 16:51

Според мен курсът какъвто и да е ще ти спести време, но ще ти вземе пари. Вече зависи от кое имаш в повече и кое ти е приоритет. Това е лично мнение разбира се. [shtrak]

Автор: AlexHD   
Дата:   06-09-11 18:08

Дайте да се съберем да поснимаме заедно. На мен наи- ми допада нощни снимки с дълги експонации :)

Дата:   06-09-11 18:36

Добрее де дайте да организираме една среща нищо, че не ченувама засега никъде :) може да си помагаме взаймно и да си бъдем полезни

Дата:   06-09-11 18:57

Хубава идея [shtrak]

Автор: AlexHD   
Дата:   06-09-11 19:06

Хайде петък или събота вечерта?

Дата:   06-09-11 19:31

Аз лично съм свободна в петък цял ден и събота след 20.00 така че кой за кога е да се съберем повече хора :)

Дата:   06-09-11 19:51

Всъщност "някой да ми обясни от тук от там" какво се има предвид? :) Основни неща или как да измъкнеш максимума от машинката?

първа  назад  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »