Автор: jeremiah
Дата: 08-08-11 11:32
Колега Русинов, съгласен съм с Вас, че публикуването на снимки е цел, а оттам и условие за "членуване" във фотографски сайт и за писане във фотофорума. (Отделен е въпросът в каква посока е отишло "отсяването" и дали мненията на така отсятите хора са "по-стойностни". Чел съм откровено злобни, грандомански, заядливи самовлюбени, че и откровено обидни писания от народ с огромен рейтинг и тонове публикувани снимки.Също ака един морски фактор, пак с маса снимки и рийтинги, го изловиха, че мами в обявите за продажби.)
Не виждам, обаче, защо да са условие за участие във фотографски базар.
Също така не виждам от къде се пръкнаха в написаното от Вас социални млежи, запознанства и С-ие. Обяви с цел подобна на целите на социалните мрежи и сайтовете за запознавства не съм срещал.
Считам,че е редно да се прави разлика между място за продаване на техника (основно ползвана) и магазин, тъй като и като естество, и като цел, това са различни неща. С продажбата на станала излишна техника аз и Вие се опитваме да се отървем от нея, възстановявайки до някаква степен направените за нея разходи. Магазинът е съвсем друго нещо, там имаме множество бройки от едно и също съвсем ново нещо, и там целта е продажба с печалба.
Общо взето, всичко си е описано отдавна в правилата на базара, и по мое мнение, като цяло се спазва. Ако админите са по-старателни и трият по-често обявите, които не отговарят на правилата, на тарикатите, които ги пускат, просто ще им стане ясно, че не минава номерът, и ще спрат.
Публикацията е редактирана (08-08-11 11:33)
|
|