Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 За "двете страни на монетата..."
Автор: mondragon   
Дата:   17-07-11 22:07

В следващия пост!
 Re: За "двете страни на монетата..."
Дата:   17-07-11 22:08

Преди време нашият съфорумец GOSPODIN пусна една тема , в която обясни как председателят на Фотографска Академия Явор Попов го е напсувал на майка пред свидетели и как "добри хора" са му разбили носа. Това разбира се породи различни коментари, но както винаги монетата има две страни. Писаното в темата беше само едната, а другата остана нечута. Така беше удобно на автора на темата, който се оказа, че когато я е пускал в 00:55 не е бил изцяло с трезв разсъдък. Това обаче не му е попречило да седне и да напише злепоставяща тема за един човек излагайки само своята гледна точка. Не му е попречило и да замеси името на Фотографска академия в абсолютно личен спор.Не му е попречило да премълчи сриозна част от случилото се. Не му попречи и удобно да заключи темата под предлог, че нещата са лични.
Но му попречи вече почти 1 месец да напише тема във форума и да се извини също така публично на човека, който обиди и обвини пред всички. Направил го е лично, тихомълком, за да не се унижава с официално извинение, защото така е по-удобно.
По молба на Явор, тъй като той не желае да се регистрира специално, за да се занимава с подобни глупости, ще пусна писмото, което GOSPODIN му е пратил на следващия ден.
НО първо ще дам възможност на GOSPODIN да го направи сам тук в тази тема.
Автор: posledenzalez   
Дата:   17-07-11 22:35

Стига сте хленчили като женички ... Какви мъже сте? Пък и с говорители си общувате... Това сайт за фотография ли е или за лични драми и кавги? Да седнат пичовете, да пият по едно и да се разберат.... От приказване тук полза няма... (Този прав, онзи крив.... ) Това са празни приказки...
Автор: next_time   
Дата:   17-07-11 22:43

Уау .... обичам такива теми, с удоволствие ще чета как Господин хленчи и се обяснява.
Дата:   17-07-11 22:51

posledenzalez: Много е просто, когато си обидил някой публично и то неоснователно, редно е също така публично да му се извиниш!
А не когато е да се оцапа някой да тръбиш и теми да пускаш, а когато се осъзнаеш, че си сбъркал да се извиниш тихомълком и да "приключиш" случая!!!
Автор: nicos   
Дата:   17-07-11 23:07

mondragon нали знаеш приказката за посредника. Не познавам, никои от горепосочените лица и това не е мястото според мен да се обяснявате.
Дата:   17-07-11 23:12

"...и това не е мястото според мен да се обяснявате...." - а когато беше мястото да се оплюе някой нямаше недоволни нали?
Автор: serjy   
Дата:   17-07-11 23:13

"...Както е постъпил Катон, когато го ударили в лицето; не се възмутил, не отмъстил, дори не опростил - просто обявил, че такова нещо не е имало.
"Е, да, - ще възкликнете вие - но това са били мъдреци". А вие сте глупаци, така ли? Съгласен съм."

А.Ш.[shtrak]
Автор: nicos   
Дата:   17-07-11 23:20

а когато беше мястото да се оплюе някой нямаше недоволни нали?
това ти го твърдиш. Никъде не съм казал подобно нещо. Именно заради такива теми, форума не прилича вече на фотографски.
Автор: n1x0n   
Дата:   18-07-11 00:32

Фотографски, нефотографски - публичните обиди в гилдията си искат публични извинения, особено когато се отправят от и към небезизвестни личности в тези среди.
Автор: posledenzalez   
Дата:   18-07-11 00:54

Не рабирам КАКВО (?) можем да направим ние, които не сме страна в спора на ВЕЛИКАНИТЕ...
Стига с тази "Pop" култура и скандали... Има жълта преса за тези неща... Ако хората си имат дразги (публични и скрити)е редно да си ги решат ТЕ самите...

Пичове, рискувате да се карате заради хорските проблеми... Мислете трезво... Не се палете излишно!
Дата:   18-07-11 01:00

Автор: n1x0n
Дата: 18-07-11 00:32

Фотографски, нефотографски - публичните обиди в гилдията си искат публични извинения, особено когато се отправят от и към небезизвестни личности в тези среди.

Автор: posledenzalez
Дата: 18-07-11 00:54

Не рабирам... - не се мъчи, явно няма да разбереш или по-скоро не искаш, все едно, просто не чети тази тема!!![smilie8]
Автор: next_time   
Дата:   18-07-11 01:06

Какъв е крайния срок за Господин да се извини преди да пуснеш СРС-тата[smilie10] [smilie10] [smilie10]
Автор: asahi   
Дата:   18-07-11 08:51

Мрем си за кирливи ризи!
 Re: За
Автор: __SpOO__   
Дата:   18-07-11 10:22

Не познавам нито една от страните в тази драма, но като се замисля се питам следното.

Единият е обидил публично другият, самоцелно или не, в нетрезво състояние или не това нека оставим на страна.

А какво прави другият след това? Предоставя личната си кореспонденция на трети лица, които видите ли да покажат на страничните наблюдатели извинението на първия.

Не беше ли неморално и неетично да споделяш лична кореспонденция без да си искал съгласието на другата страна?

И с какво ще се различава от първия, втория ако/като сподели тази кореспонденция?

Ами с абсолютно нищо казвам аз. Ако е такъв пич нека приеме извинението и да спре с тази драма, кой всъщност има полза от раздухването на това? Обидили някого публично, извинили му се...не публично. Е, и? Сега трябва тука някакви мелодрами да се правят.

Ето, вече всички разбрахме, че несправедливо обидената страна е получила извинение. Какво още трябва да разбираме? И защо?

[smilie21]

Публикацията е редактирана (18-07-11 10:23)
Автор: El_Fuego   
Дата:   18-07-11 10:38

Темата трябва да се преименува на "за двете бузи на г&за", съдейки по прогимназиалното ниво на общуване на обидените "великани на фотографията".

Автор: gecata   
Дата:   18-07-11 11:19

Аз пък се питам, (при цялото ми уважение)защо на шефа на Фотографска Академика не му стиска да се регне във Фото-форум, та се налага някой да му бъде адвокат?
Автор: Любител2   
Дата:   18-07-11 11:23

Както казваше Батето:"Деца не наиграли се"
Дата:   18-07-11 11:24

И като се регне какво? Ще копи-пейства извиненията на някого и ще си...изчиства името ли?

Пак питам, на кого е нужна тази показност и защо?

Отговори от типа на, той бил публично обиден са несериозни според мен. Никъде не е казано, че като си бил публично обиден е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да получиш публично извинение. Може да е препоръчително, но в никакъв случай не е задължително.

Или греша някъде? [smilie21]

Публикацията е редактирана (18-07-11 11:24)
Дата:   18-07-11 11:34

Ето, вече всички разбрахме, че несправедливо обидената страна е получила извинение - разбрахте заради темата...ако чакахме да разберете от този, който трябва...[smilie8]
Но ето сега има възможността да напише поне тук. Може и да не го формулира толкова сложно като миналата тема. [smilie8]

Автор: gecata
Дата: 18-07-11 11:19

Аз пък се питам, (при цялото ми уважение)защо на шефа на Фотографска Академика не му стиска да се регне във Фото-форум, та се налага някой да му бъде адвокат? - не се питай. Не съм адвокат на никой.Както писах Явор сподели, че изобщо не желае да се регистрира, за да се занимава с тия неща. Разказа ми и цялата история подробно. Тогава реших аз да пусна темата, защото ми омръзна да чета разни оплюващи теми от пишман фотографи/щаракачи/писачи и т.н., които видиш ли напили се или станали с г..а нагоре и веднага да плюем и да черним. А после тихомълком да заключват теми и да потулват набързо нещата!!!

Публикацията е редактирана (18-07-11 11:35)
Дата:   18-07-11 11:49

Разбирам, принципно аз напълно съм съгласен, че едностранно представени нещата в подобна ситуация, при която има засегнати трябва да се изслуша и другата страна.

Но наистина не виждам смисъл от това да се показва пред всички по какъв начин се е извинил въпросният човек, обидил незаслужено Явор Попов.

[beer]
Автор: gecata   
Дата:   18-07-11 11:50

Както писах Явор сподели, че изобщо не желае да се регистрира, за да се занимава с тия неща.

-Явор да се беше регистрирал от уважене към публиката на която толкова държи, пък да се занимава с каквото иска във форума, та даже и с фотография ако ще. Според мен елементрното възпитание изисква поне да влезеш през прага на този който искаш да те чуе, а не да викаш през балкона на комшията....

Публикацията е редактирана (18-07-11 11:56)
Дата:   18-07-11 12:06

__SpOO__ [beer]

Геца прав си, но това е негово решение.
Автор: Leitz   
Дата:   18-07-11 12:07

Явор Попов е толкова "велик", че да се занимава с някакъв форум по-фотография е под нивото му. Бях свидетел как откри една наистина много добра изложба на член на "Фотографска академия" където имаше и гости от чужбина, а той взе, че разкритикува автора, че снимките не били кой знае какви.
За съжаление има много вода да изтече, докато нещата в обществения ни живот започнат да се случват цивилизовано.

Дата:   18-07-11 12:21

Leitz, тук не обсъждаме какъв е Явор и дали неговите виждания съвпадат с твоите.[smilie8] Не се превръщай в някои други хора, дето ползват форума да хокат и да дават квалификации. Като си бил на място и не си бил съгласен, да му беше казал, ама тука ти е по-лесно нали?[smilie8] Ще те цитирам:За съжаление има много вода да изтече, докато нещата в обществения ни живот започнат да се случват цивилизовано.

[smilie8]

Публикацията е редактирана (18-07-11 15:43)
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

Тази тема е затворена