Автор: pepi34
Дата: 12-07-11 13:31
Здравейте, да мога да дам приблизителни параметри, но с уговоркта , че не може да са съвсем окончателни.Групата ще бъде от минимум 15 души и максимум 30, макар, че човекът ме увери, че нямало проблем и за повече.Виждам, че явно ще се заформи интерес, така, че който е сериозен да драсне едно лично и да си остави координатите.И според мен повече от 30 души не е желателно, така, че бройката ще бъде ограничена. Програмата на семинара я има на сайта му(ако не се лъжа).Тя е направена за Русия и в нея има известни елементи който ще бъдат съкратени или подменени, според нашите условия(имаше раздел за сватбения бизнес). Семинара може да бъде еднодневен или двудневен, това бихме го уточнили, като видя окончателната бройка. При 30 души е за предпочитане двудневен, но ще бъде през седмицата, някой от вас ще са от провинцията, други на работа и ако е по-удобно на болшинството, програмата ще се редуцира, времето ще се удължи и ще го направиме еднодневен. Мен лично не ме бърка кой от двата варианта ще остане окончателен. Аз също ще бъда там в ролята на ученик, колкото научите вие , толкова и аз. Принципно идеята е колкото повече можем да научим от този човек, толкова по-добре.От негова страна няма да има проблем, както вече казах, имам лични отношения там, предоставени са ми добри условия.
Публикацията е редактирана (12-07-11 13:34)
|
|