Автор: pepi34
Дата: 31-03-11 14:00
Адаш, много добре знам с какво се занимаваш, както и от къде си тръгнал, и колко време си снимал за без пари.Обаче човекът пита за съвсем друго нещо, и търси съвсем друго ниво на крайния продукт.Много добре знаеш, че обикновените хора, които вероятно ще снима нито имат тия пари, нито ще му платят тази сума, нито търсят точно същото ниво.Думата "Професионална" има много обща формулировка, всеки разбира различно нещо под това определение. Да кажем, че не съм съвсем прав, хайде да не е 1 час на човек а да е повече.Но вие добре знаете , какво е попитал човека и вместо да му дадете адекватна информация, го пращате в космоса.А за списанията които плащат по 1000лв. за снимка на корицата, не знам защо аз имам съвсем друго инфо.Аз пък знам за списания дето взимат по 1000лв, за да ти публикуват снимката на корицата. Не може да ме убедиш , че взимаш тия луди пари, защото добре знаеш, че списанията НЕ плащат, и когато ТИ спреш да ИМ снимаш БЕЗ или почти БЕЗ пари, веднага взимат следващия.Много ми е интересно, как всички обиждате сватбарите, обаче всички "Уж не снимате сватби", ама все се натискате.Щото истината е една - "Царят е гол", или просто - в рекламата вече кинтите са много малко и не плащат, снимат си сами.Така че Пешо, евала ти права, за нивото до което си достигнал, но това което се изхвърляш в нета е инфо за балъците. Има и хора дето знаят къде зимуват раците.
Понеже сега очаквам да ми опонирате - трябва ли да ви пусна инфо в кои точно списания има вечни конкурси за най-добра фотография или други подобни, целящи набирането на безплатен материал за самите списания? Трябва ли да ви пусна линк на един добре известен рекламен фотограф как снима студиини фотосесии на промоция за 30лв? Може би е от благотворителност, щото е заринат от поръчки за по 1000лв за корици на списания!?! Времето вече се смени, не е важно колко искаш, важно е какво може да ти дадат! И между другото рекламните фотографи активно нахабаха баницата на сватбените.Скоро очаквайте обратна реакция. Във вашия сектор се търси все по-евтин продукт, скоро и там ще има инвазия от всички страни.
|
|