Автор: white
Дата: 29-03-11 13:19
...поне за мен... Отварям си пощата днеска и какво да видя -
Имаме удоволствието да Ви съобщим, че:
За първи път наш домакин ще бъде курортен комплекс Албена.
Фотоваканция 2011 (03.09.2011 - 11.09.2011)
I. ПАКЕТНИ ЦЕНИ
Пакетната цена за двама: 498 BGN (Настаняване по избор в хотели: Амелия, Калиопа, Доростор или Добруджа)
* Включва 8 нощувки в двойна стая / двама възрастни, с дете под 12 год./на база нощувка със закускав хотел 3*
Пакетната цена за двама: 266 BGN (Настаняване по избор в хотели: Амелия, Калиопа, Доростор или Добруджа)
* Включва 4 нощувки в двойна стая на база нощувка със закускав хотел 3*
Пакетната цена за двама и половина включва: 720BGN (Настаняване по избор в хотели: Нона, Боряна, Добротица, Сенди Бийч, Елица или Оазис )
* Включва 8 нощувки в двойна стая /двама възрастни с едно дете до 12 год./ на база All Inclusive хотел 3*
Пакетната цена за трима: 1000 BGN (Настаняване по избор в хотели: Ралица или Вита Парк )
* Включва 8 нощувки в двойна стая /трима възрастни/ на база Ultra All Inclusive хотел 3*
Мисля, че коментара е излишен, все пак ако някой не е наясно Албена е супер тъп курорт, няма какво да се прави, няма какво да се гледа, няма къде да се ходи, смотани заведения с високи цени...това през сезона, извън сезона е още по-зле...цял сезон имах магазин там, та знам за какво иде реч...Дестинациите извън Албена са северното черноморие, което по това време на годината е доста духовито и неприветливо...
Цените са без коментар...
Мисля, че от хората които ходим на фотоваканция никой няма да отиде, на тия цени пък абсурд...
Все пак Благодаря на организаторите, че ни уведомиха от сега, да си правим други планове за септември!
Та аз викам тази година на обратно, от хората, които ходим редовно на Фотоваканция, дайте да се преброим тези, които няма да ходим тази година при тия условия със сигурност
|
|