Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Фотоваканция 2011 няма да има...
Автор: white   
Дата:   29-03-11 13:19

...поне за мен... Отварям си пощата днеска и какво да видя -

Имаме удоволствието да Ви съобщим, че:

За първи път наш домакин ще бъде курортен комплекс Албена.

[smilie10]

Фотоваканция 2011 (03.09.2011 - 11.09.2011)

I. ПАКЕТНИ ЦЕНИ

Пакетната цена за двама: 498 BGN (Настаняване по избор в хотели: Амелия, Калиопа, Доростор или Добруджа)

* Включва 8 нощувки в двойна стая / двама възрастни, с дете под 12 год./на база нощувка със закускав хотел 3*

Пакетната цена за двама: 266 BGN (Настаняване по избор в хотели: Амелия, Калиопа, Доростор или Добруджа)

* Включва 4 нощувки в двойна стая на база нощувка със закускав хотел 3*

Пакетната цена за двама и половина включва: 720BGN (Настаняване по избор в хотели: Нона, Боряна, Добротица, Сенди Бийч, Елица или Оазис )

* Включва 8 нощувки в двойна стая /двама възрастни с едно дете до 12 год./ на база All Inclusive хотел 3*

Пакетната цена за трима: 1000 BGN (Настаняване по избор в хотели: Ралица или Вита Парк )

* Включва 8 нощувки в двойна стая /трима възрастни/ на база Ultra All Inclusive хотел 3*

Мисля, че коментара е излишен, все пак ако някой не е наясно Албена е супер тъп курорт, няма какво да се прави, няма какво да се гледа, няма къде да се ходи, смотани заведения с високи цени...това през сезона, извън сезона е още по-зле...цял сезон имах магазин там, та знам за какво иде реч...Дестинациите извън Албена са северното черноморие, което по това време на годината е доста духовито и неприветливо...
Цените са без коментар...
Мисля, че от хората които ходим на фотоваканция никой няма да отиде, на тия цени пък абсурд...

Все пак Благодаря на организаторите, че ни уведомиха от сега, да си правим други планове за септември!

Та аз викам тази година на обратно, от хората, които ходим редовно на Фотоваканция, дайте да се преброим тези, които няма да ходим тази година при тия условия със сигурност [smile]

Отговори на това съобщение
 Re: Фотоваканция 2011 няма да има...
Автор: burningice   
Дата:   29-03-11 13:22

Миналата фотоваканция, за 4 дни бе 108лв [cool]

Автор: seuret   
Дата:   29-03-11 13:24

Ами така де, понеже не сме в криза, понеже сме забогатяли, понеже всичко ни е наред, та поради тези причини ще се ходи на скъпото курортче "Албена":)

Автор: Myth   
Дата:   29-03-11 13:42

Всъщност "Албена" е в пъти по-добре от Слънчев бряг, Несебър и тем подобните.

Автор: Vanquished   
Дата:   29-03-11 13:55

62,50 лв на вечер за двама души и дете през сезона е много? В кой от нашите летни курорти има ,какво да се прави ? А тоя белия обектив дето е на профила Ви (white),колко нощувки може да "захрани" ?

Автор: kimi   
Дата:   29-03-11 14:07

На тези цени май ще я пропусна и аз, въпреки че от 10години плътно съм там. Съжалявам но това е месец септември все пак. [smilie23]

Автор: V-Power   
Дата:   29-03-11 14:16

: Vanquished
Малко си се объркал, фотоваканция е СЛЕД СЕЗОНА !!!

ЦЕНИТЕ СА УЖАСНИ

Публикацията е редактирана (29-03-11 14:17)

Автор: vinse   
Дата:   29-03-11 14:28

За Септември месец тия пари са много.
Иначе не съм ходил от известно време в албена, но последно като бях там останах с впечетление, че е доста спокойно, което лично на мен ми допада, пред циганията която е на слънчев бряг примерно. Иначе местността е по-интересна примерно от бургаска и има какво да се види, като се почне от Балчик и се стигне до над калиакра [cool]

Автор: mitadoc   
Дата:   29-03-11 14:32

Кажете ,че нямате пари за хотел,защото сте си дали парите за обективи...[smilie18]

Автор: nevmi   
Дата:   29-03-11 14:37

Миналата година бях на почивка в края на сезона на Албена и много ми хареса че е спокойно и наистина починах добре. Тази година бях планувал пак да ходя а сега ще го съчетая с фотоваканцията. Иначе доколкото си спомням доста хора мрънкаха за базата за настаняване а пък сега мрънкат за цената немога ви разбера.

Автор: shadowhand   
Дата:   29-03-11 14:41

Какво значение има дали имаш или нямаш? Цените наистина са високи, хората ходят на Фотоваканция не за да се насладят на лукс, а на добра компания и хубави изживявания. Аз като искам All Inclusive ще отида на самостоятелна почивка, не на фотоваканция. [smilie23]

И като влезнете в хранителните стоки с фоточантата едва ли продавачката ви продава кремвиршите по-скъпо защото имате пари за бели обективи. [smilie23]

Публикацията е редактирана (29-03-11 14:42)

Автор: kayso   
Дата:   29-03-11 15:00

А някой дали влезе да разгледа всичките оферти. Има цени и по 22 лева на нощувка!

http://www.photovacation.org/photovacation/29/

Или пак - дайте да оплюем ние, па другото не е важно.

Автор: fove   
Дата:   29-03-11 15:04

Е, няма угодия.

Автор: chovecheto   
Дата:   29-03-11 15:17

Незнам защо мислите, че Фотоваканция е някакъв вид мероприятие със социална насоченост и цените на нощувките и всичко останало трябва да е невероятно евтино. В крайна сметка, който има възможност отива, който не. Отдавна не живеем в комунизъм та цените да такива, че всеки да си го позволи.
Относно дали има или не какво да се види, аз също съм на мнение, че има доста интересни места наоколо - Балчик, Калиакра, може да се отскочи до Шабла, а дори и до Румъния[smilie3]

Автор: tofo   
Дата:   29-03-11 15:31

Не знам кой мисли така, ама по-тънките цени предполагат и по-голяма посещаемост. Има студенти, такива, онакива...[smilie8]

Автор: BirdOfPray   
Дата:   29-03-11 15:50

Е... който му се дават 500-1000 лева ще отиде, може да се съберат 15-20 човека...

А ние от Варна - може и да се включим със посещения от време навреме... или да си измислим нещо на нормални цени в Балчик например :))

Дата:   29-03-11 15:51

Аз на фотоваканция в стаята повече от 4-5 часа на ден изобщо не се задържам... та лукс не ми трябва... Е, ОСВЕН ако не правим купон в моето бунгало де, тогава се задържаме повечко - до сутринта чак... :)))

Автор: dimmby   
Дата:   29-03-11 15:56

Няма угодия! Бях на миналата ваканция и всички негативни коментари на участниците тогава бяха, че трябва да се вдигне нивото и че с тази окаяна база на Приморско само се излагаме и си мислим че нещо правим. Всъшност на мен както и на много други миналата ваканция ни хареса, но съм сигурен че точно на Албена ще е още по-хубаво! Курорта за мен лично е перфектен, чист, спокоен, уреден, а тези неща струват пари. Северното черноморие за мен лично е много по-интересно за снимане от южното. Браво на организаторите, желая им успех и ще направя всичко възможно да присъствам и тази година. [beer]

Автор: asahi   
Дата:   29-03-11 16:05

Не смятам, че е престижно да пускам теми за продукти или услуги, които не мога да си позволя, защото са ми скъпи. Иначе Албена е приятен курорт за почивка, но не е моят тип.

Дата:   29-03-11 16:07

Тя Фотоваканция не е продукт или услуга... асахе :)

Автор: asahi   
Дата:   29-03-11 16:08

Разглеждам я като услуга, поне във финансов план.

Автор: Lalinda   
Дата:   29-03-11 16:10

Ами то и аз не ходя на Фотоваканциите, но не защото цените са ми високи...

Преди много години гледах из залите на Шипка № 6 изложба с кадри от някаква ФВ, и реших, че...

светът е голям и спасение дебне отвсякъде!
[shtrak] [shtrak] [shtrak]

Публикацията е редактирана (29-03-11 16:11)

Автор: georgivelev   
Дата:   29-03-11 16:25

Не бях особено очарован от предната фотоваканция - по пленерите е много по-интересно.

Иначе темата е смешна и съм съгласен с асахи. На кой му пука, че white няма да иде на фотоваканцията, понеже му било скъпо? Както се казва, сори пич, объркал си рейса, ако търсиш съчуствие, не си попаднал на подходящото място. Щом като ти е скъпо - не отиваш. Няма място за драми.[cool]

Дата:   29-03-11 16:28

Аз я разглеждам като традиция - поне в емоционален план...

А във Финансов план - услуга може да е нещо, което наистина някой прави за теб и ти си плащаш за това. А не нещо, което сам трябва да си направиш....
Фотоваканция преди беше събиране на хора - приятели, познати и непознати и продукта БЯХА мероприятията, семинарите изложбите, базара и дори и уъркшопите (работилници дет им казват) и състезанията които се провеждат там, а не самото НАСТАНЯВАНЕ - хотел и храна.
ТУК продукта НОЩУВКАТА ли е - и това ли е ФОТОВАКАНЦИЯ ???

Дата:   29-03-11 16:37

Велев, ти си голям смешник, често казано (ама това вече ясно на повечето хора във форума, няма защо да го декларираш във всяка тема).

Отишъл на една фотоваканция и изобщо никой нито е разбрал че бил, нито ще си спомни за него някога, и взел да говори за рейсове на хора дето не познава и дето са били на повече фотоваканции от колкото той изобщо може да си представи че е имало... [smilie18]

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »