Автор: sasho90
Дата: 10-03-11 10:16
emo99, не съм носил нещата аз лично, а беше с протокол. Абсолютно всичко е купено от Фотосинтезис. И не е да кажеш да съм взел някоя сапунера за 200 лв. а оборудване за около 2000. Скоро ще снимам нещо от по-голямо разстояние за по-голяма обективност на теста.
Също така къде трябва да отида, за да "снимам пред тях", ча да видят че все още има проблем и не е оправен както трябва? В магазина на Фотосинтезис, ако не се лъжа, ми казаха, че сервиз има само в Гърция.
След като не е оправен както трябва какво следва оттук нататък? Могат ли да го заменят с нов? В магазина откъдето купих фотоапарата и обективите ми казаха, че трудно признават дефекти, които са малки. Например на D5000 fn бутона не се натискаше както трябва (трябва да се натисне мн. силно за да даде контакт) и ми казаха, че няма да искат да го оправят. И наистина донякъде беше прав, защото като звъннаха от Профайлд половин час ме убеждаваха, че няма проблем с копчето, но най-накрая се съгласиха да го оправят. И така втори месец вече си чакам апарата за едно копче. Преди няколко дни с разправии по телефона ми пратиха един D3000, който на всичкото отгоре е и дефектен - автофокуса му работи, когато си иска. Общо взето отвратителено обслужване.
Публикацията е редактирана (10-03-11 10:18)
|
|