Автор: next_time
Дата: 08-10-10 18:11
danvan16
Тоалетната на Бъндерица е нещо което след няма и 10г. ще се чудиш как е изглеждало.Преди няколко години снимах пионерските лагери на Шабла, за да мога да покажа на сина ми къде съм бил на море.Пробваи ако искаш сега ти да ги снимаш ... нъцки.Там са си но хора вътре няма.Тоалетната на Демяница да не е по-шукар, даже е по-голям "кенеф".Това са неща от младостта ми и изчезват за радост, което не ми пречи да искам да ми останат като спомен.Казвал съм много пъти че съжалявам за това че нямам снимки от околовръсното преди, не че ми е мъчно че изчезна, просто имам нужда да притежавам снимки бифор/афтър.Искам да имам снимки от манифестациите, от ленинските съботници, от гнусното общежитие в Петрич където съм бил на бригада, от казармата (особено от тамошната тоалетна - един навес с 30 дупки без стени между тях) и т.н.
Не виждам какво общо имат снимките ми с личната ми хигена.Едва ли има човек в този форум който да си мие по-често от мен ръцете.
А за парите техническата грамотност и лайките ... може да си бърбориш колкото си искаш.Всеки има право на мнение, дори и погрешно.Гледах едно филмче тия дни и там споделиха че за индииците основната фраза е "бог живее в мен като мен".Какво значи ... всеки може да си го интерпретира.Аз го разбирам че ако бог живее в мен като мен е защото иска да е не бог а "мен".Това е и моето обяснение защо снимам с лайка.Искам да видя света като "лайка" а не както го виждам.Виж света на лайка в Магнумфото. Първия ми апарат е бил дигитален сони, после ДСЛР Канон, чак накрая дойде телеметрика нямам проблем с технологиите, предпочел съм да не ги използвам ... в момента.
|
|