Автор: Stoychev
Дата: 30-07-10 13:44
vaskoni, и какво като е само онлайн и няма печатна версия? Само в. "Делник" превъзхожда Яс по обем и съдържателност на информацията в цялата област.
Като казах фейсбук, нямах предвид че искат да им ги качвам там (да не съм луд да се излагам), а по-скоро да ги кача в някой съврър за споделяне на файлове и да им пратя линка по фейсбук. Сега виждате колко е трудно и бавно всичко. Значи аз от хиляда и повече снимки да търся снимки на определен човек, да ги обработвам, да ги архивирам, да ги качвам на сървър, да му пращам линка.
gnedkov написа:
>
> Ми и на мене би ми се искало да ми пратят снимката особено ако е станала добре...
>
Ти изискваш от фотографите да преглеждаш снимките им на място?
vaskoni написа:
>
> съвсем коректно е да пратиш на хората които са ти позволили да ги снимаш поне по една две снимки! На това му се казва възпитание и джентълменство! Значи ако не искаш да им пращаш после, тогава защо ги снимаш хората? А и те могат да решат чи си им досаден но са направили този жест за теб...нали така?
>
А какво ще кажеш за хората, които ИСКАТ да ги снимаш и да им пратиш снимката? Това да не им е сватба?? Разбира се, че не бих отказал на хора, които заслужават. През пролетта имах работа в Пловдив и пренощувах в едно общежитие за почти без пари. Там се запознах с няколко пенсионери инвалиди, които са музикален състав от Велинград, изпълняват стари градски песни и репетираха за конкурс на следващия ден. Чудесни хора, чудесни музиканти, на които направих много снимки и даже присъствах в концертната зала по време на тяхното изпълнение. Въобще не го направих на въпрос да им изпратя снимки. Отпечатах десетина снимки във формат 15 на 20 и ги изпратих до Велинград на следващата седмица.
А не някакви отрепки да ми мрънкосват за "професионални" снимки, които я си сложат, я не в аха.бг, фейсбук, скайп и дори забравят да кажат "благодаря".
mitakadoc написа:
>
> На каквото и да снима-роу или жипег-винаги пращам поне по 3-4 снимки на някой мой приятел или познат,който е бил в кадъра.НаЙ-МАЛКОТО ОТ УВАЖЕНИЕ и възпитание.
>
Да, когато снимаш по два часа на седмица, нормално е да нямаш проблеми да пращаш снимки...
ecobo, разбира се че ако е от фотосесия пращам всички снимки, заедно с най-добрите обработени. А ако вече говорим за професионална работа, с агенции и мениджъри, не знам как точно стоят нещата, а и не ме интересува.
Публикацията е редактирана (30-07-10 13:46)
|
|