Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Базарът е станал несериозен
Автор: solar_sea   
Дата:   18-07-10 16:46

Дали ? [shtrak]
 Re: Базарът е станал несериозен
Дата:   18-07-10 16:48

Купувал съм и съм продавал не една или две джаджи от там - всякаква техника.

Но в последно време знам ли - на комплект - без забележка се оказа - повреден и с гъбички. Друг път аксесоар който купих се оказа надран. (фокусен екран)

Признавам, че и за двата съм частично виновен, тъй като не ги взех лично, а посредством приятел, който е от София, и ги видях доста по-късно но горчивият вкус остава.

Публикацията е редактирана (18-07-10 16:48)
Автор: snoopoff   
Дата:   18-07-10 16:50

криза е [smilie7]
Автор: mitakabus   
Дата:   18-07-10 16:50

Това онзи фокусен екран от София ли е бре? Нали беше нов?[smilie10] [smilie10] [smilie10]
Дата:   18-07-10 16:52

Е нов, нов, като го монтирах - две големи драскотини от дясно на микропризмата. Ба ли го, възможно е и аз да съм го одрал, макар да го държах само с пластмасовия инструмент, и само за края ..

Публикацията е редактирана (18-07-10 16:54)
Автор: mitakabus   
Дата:   18-07-10 17:05

Връщай го, в ибея са и 1/2 от цената. Срамота! [smilie11]
Автор: valjo   
Дата:   18-07-10 18:14

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.
Дата:   18-07-10 18:39

valjo - не виждам ти защо се правиш на ударен, при положение, че не съм го купил от теб [smilie18]

Но, за да не съм головсловен, ето какво виждам във визьора на фуджито ми.

http://img534.imageshack.us/img534/2899/p1010036nk.jpg

Автор: sas   
Дата:   19-07-10 11:42

А преди да пуснеш тема във форума, свърза ли се с човека, от който е купен, за да кажеш каквото имащ да казваш?
Автор: mitadoc   
Дата:   19-07-10 11:48

Купувал съм и съм продавал доста неща в базара.Смятам,че,както навсякъде,има коректни и некоректни продавачи.
Автор: GOSPODIN   
Дата:   19-07-10 13:06

И аз съм разочарован напоследък. След уредена по тел. среща продавача не дойде.

На други 2-3 обяви нещата се запазваха за различни срокове, което според мен е комунистически анахронизъм. Стоката трябва да се купи от този, който пръв плати парите искани за нея. Останалото е криворазбрана колегиалност. Преди 30 год. по безкрайните опашки по магазините другарки и другари си "запазваха" място в тези опашки и отиваха да си вършат друга работа или да чакат на друга опашка...[smilie5]
Автор: BorislavKostov   
Дата:   19-07-10 13:30

mitadoc, и купувачи.
Автор: mitadoc   
Дата:   19-07-10 13:39

[smilie24]
Дата:   19-07-10 14:03

sas - не е това въпросът. Не искам да се занимавам с връщане, истории, и т.н. :)

Искам да ползвам това което съм взел/Това което взема да е ОК. В конкретния случай - ми върши работа.

И все пак за себе си вече всичко само след оглед и тест.

--

p.s. - целта на темата не е да оплювам който и да е било, а просто хората да имат едно наум при online покупки.
Автор: saxon   
Дата:   19-07-10 14:10

Е аз що не виждам никъде драскотини по тая снимка?
Автор: Davidoff   
Дата:   19-07-10 14:51

За белите петна у лево иде реч.
Автор: saxon   
Дата:   19-07-10 14:54

Иде реч, ама друг път.
Защо смени файла, преди малко беше друга снимка и без тея петна![smilie23] [smilie23] [smilie23]
Автор: d256h   
Дата:   19-07-10 14:56

Добре де, ако има проблем в конкретния случай, защо трябва, да се прехвърля вина върху базара, а не се контактува директно с продавача? При покупки 'втора ръка' винаги има риск. Излиза, че понеже на теб не ти се занимава с продавача е по-лесно да се обвини Базара, защото той няма как да се защити..

Аз така разбирам тази тема...

Принципно повечето тук се познаваме и ако има проблем си намираме начин да се разберем.
Автор: tosho_ot_selo   
Дата:   19-07-10 15:13

solar_sea, студената вода оправя горчивия вкус!

Автор: atin   
Дата:   22-07-10 09:29

В белите фото-сайтове си има рейтинги и за това. Желязна практика-купуваш само от почтен доказан продавач/купувач. Защото и купувача понякога е виновна страна. Колко хора вече предложиха да се въведе и тук. Но докато нашите админи са с презумпцията, че сайта е техен, а не наш-на потребителите, така ще е.
Автор: admin   
Дата:   22-07-10 09:33

Понеже явно не четете правилата на секция базар, хайде за 50-ти път да напишем специално за atin

Автор: admin
Дата: 07-07-10 14:34

Секция базар на ФФ не е ebay, нито електронен магазин с продавачи и купувачи. Това е форум за лични обяви за употребявана техника.
Ако има некоректен продавач - моля сигнализирайте. Записано е ясно:
7. Доказано некоректни продавачи ще бъдат отстранявани от сайта, след сигнали на ощетени потребители.

9. Отговорност за съдържанието на обявите носят единствено потребителите, които ги пускат. Фото Форум не носи отговорност за некоректни и провалени сделки извършени от потребители на сайта.

Ако решим да не е форум и направим нещо от рода на ebay, тогава ще говорим за рейтинги и т.н.
За сега е просто форум за лични обяви за лична употребявана техника.
Това е добре да се запомни и да се спазва, защото периодично деактивираме хора, които се опитват да го използват за магазин и да продават нова техника там.
Автор: admin   
Дата:   22-07-10 09:36

Разберете накрая - това не е електронен магазин с продавачи и купувачи, а ФОРУМ за вашите лични обяви, за вашата лична техника!
Фото Форум е сайт за фотография, не е електронен магазин. Базарът е място за вашите лични обяви.
ebay и други подобни не са фото сайтове, нито бели, нито черни, те са електронни магазини.
Надяваме се, че вече е ясно.
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена 
Нови предложения
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг: