Автор: ReDn3x
Дата: 08-07-10 12:55
Myth написа:
> Петъка малко подрани, пич предполага се, че щом си си взел DSLR
> поне имаш основни понятия от фотография, не го заслужаваш тоя
> апарат. Има доста книжки за фотография дори и на този сайт има
> онлайн такава, за начинаещи. Хубаво е да попрочетеш нещо преди
> да почнеш да храниш хората.
Извинявай, ти кой беше? Не знам дали си някой, че да ми казваш къде и кога да си задавам въпросите и къде да чета. Това си е мое право да правя каквото душа ми тегли България е свободна държава. Както казах със здраве... този форум не е направен да се помога в него,а да се ругае и да се опитвате да откажете хората от това което искат да правят. Кои сте вие, че да го правите това?
Най сте ми смешни със споровете между марките. Е там вече няма такива селяни като ваз. Аз не знам от гората ли са ви хванали... ООООООО извинете вие сте великите фотографи и не излизате от гората. Аз дслр-а съм си го взел, че да се опитам да се науча на нещо допълнително. Едно време предците ни да не да са имали книги и т.н.?
Вие сте много морално тъпо чесно. Ае щракайте си по горите и продължавайте да обиждате хората пък дано някой ден остане някой човечец, с който може да се подигравате.
С този си пост аз пак най - вероятно ще отнеса критики, но ме боли така или иначе няма да пиша квот ми тряя ще си го търса на друго място.
Ае със здраве.
|
|