Автор: ivodam
Дата: 16-06-10 10:34
Добри, за последно ти обяснявам, и повече не ме занимавай с глупости.
Първо, виж си колегите, които бяха там предния ден, май лекичко почерпени, и ми казаха, че няма проблем да се снима.
Второ, има табела на брега на езерото, на която пише, че е защитена зона, но никъде не пише, че е забранено влизането и за влизане трябва разрешение от МОСВ. Напротив, даже пише, че е разрешено извършването на дейности като добиването на сол и доколкото знам, там има някаква концесия.
Трето, ако искате да има смисъл, определете някаква зона около островчето, в която според вас не трябва да се влиза, защото не може да затваряте цялото езеро, все има конституция и закони в тая държава.
Четвърто, напишете на тая табела в кой период има гнездене и ала-бала, защото хората не са длъжни да ги знаят тия работи.
Иначе сме много печени да усвояваме пари по проекти за бесмислени сгради, съжалявам, че не я снимах сградата да видят хората каква простотия сте изблъскали стил мутробарок, а не природозащитен център, много ми е интересно какво толкова ще допринесе тая безсмислена щуротия.
Прочее, като дойде да ми каже някакъв човек, че трябвало да излизам, аз вече излизах, виж си камерата, ако хваща дотам.
Публикацията е редактирана (16-06-10 10:47)
|
|