Автор: sirkhann
Дата: 23-06-10 13:43
Писахме си малко с Джъмбо на лични и дискутирахме, даже ми предложи да ми смени отражателя, ама няма да му го дам :D . Извинявам се, ако казаното от мен не отговаря на истината. Споделих своето мнение за продукт, продаван от тях, който при мен има забележки, а според Джъмбо- е единична бройка. Купувал съм и други неща от Динафос, внасяни и предлагани от тях и за тях нямам оплаквания, гледам, че и други хора има доволни от тях.
Също така, той явно не се усети, но сега видях, че съм ползвал думата "боклуци" като синоним на стоки, а не е равносилно на ниско качество, поне за тези, които съм ползвал или имам. Та някой да не реши, че правя антиреклама.
Отново за Джъмбо - изразих своето мнение и недоволството, че дори в теми на конкуренти, често ми се струва, че пуска реклами на собствената си фирма, което оставям на неговата преценка доколко е правилно.
М/у другото: чест им прави за многобройните спонсорства на пленери и събития, обученията, рекламата в сайта и т.н., поради което и аз гледам, като мога, да ударя едно рамо с пазаруването
Публикацията е редактирана (23-06-10 15:31)
|
|