Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Един автор, който много ме кефи...
Автор: tonyboy79   
Дата:   04-03-10 12:55

... с коментарите си. [smilie5]
 Re: Един автор, който много ме кефи...
Дата:   04-03-10 12:57

ЦЪК
Автор: atrifonov   
Дата:   04-03-10 13:37

знам за коментарите, ама нейсе да е жив и здрав
Автор: lumix   
Дата:   04-03-10 13:57

"Талантът винаги си пробива път независимо с колко кал го заливаш!" ...това е написал в профила си.

...нооо,за по сигурно:

Авторът е блокирал възможността ви да пишете коментари под негови снимки и да му изпращате лични съобщения. [smilie5]

Автор: b00m   
Дата:   04-03-10 14:01

Ооо, това е стар познайник :) Няма такъв нарцис [smilie18] Опитайте се да напишете някаква критика под снимките му и ще разберете за какво иде реч.[beer]
Автор: lumix   
Дата:   04-03-10 14:15

....е аз написах и сега съм блокиран! [smilie5]
Единствената ми утеха е, че има още 40-50 човека ....[smilie10]

Дата:   04-03-10 14:29

Хахаха и мене ме е блокирал. Не мога да ги разбера такива хора. Хем е смешно хем е жалко.
Автор: Frida   
Дата:   04-03-10 14:32

Ми не ще критика човека и това е, какво толкова?! Достигнал е своя таван и сега иска само да черпи благини от този привлекателен за изгряващите диви занаят. [smilie5]
Автор: b00m   
Дата:   04-03-10 14:54

По-интересно е преди да те блокира [smilie18]. Започва анализ на всички снимки от профила на осмелилия се да не изкаже похвала. Доста груби обиди и кал се хвърля. И чак след това блок [smilie23].
Автор: magacopy   
Дата:   04-03-10 15:02

Добра е темата нека да се знаят такива............
Ама тоя е пълен идиот, да не ви се налага да играете карти с него [smilie5]

Публикацията е редактирана (04-03-10 15:07)
Автор: ittv   
Дата:   04-03-10 15:28

на това комплексирано авторче, ако му се забрани да може да блокира и да трие коментари и ще се побърка сигурно, може и да почне да ходи на адрес [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]
Автор: zograffa   
Дата:   04-03-10 15:50

Написах и аз един коментар сега ще засека за колко време ще ме блокира.[smilie18]
Автор: wiseacre   
Дата:   04-03-10 16:04

Абе, гледам май и други хора са го "засегнали" на тема "фокус не на място" [smilie8]
Дали пък не снима момчето с развалени обективи? Сапунера ми където му наместя ено жълтичко квадратче там праи фокуса, баси [smilie11]

Автор: pphilipov   
Дата:   04-03-10 16:09

Тоя с коментарите си, ми напомня на онзи "професор" Вучков дето обиколи телевизиите, е бати и агента...
Автор: zograffa   
Дата:   04-03-10 16:12

Може да не е чувал завалията за фокусни точки и пуца с пълна сила в средата[smilie3]
Автор: дедко   
Дата:   04-03-10 16:21

Я да го пробвам и аз хахаха
Автор: Kanonir   
Дата:   04-03-10 16:21

lumix написа:

> "Талантът винаги си пробива път независимо с колко кал го заливаш!" ...това е написал в профила си.
>
> ...нооо,за по сигурно:
>
> Авторът е блокирал възможността ви да пишете коментари под негови снимки и да му изпращате лични съобщения. [smilie5]
>

преди туй за "таланта" на същото място се мъдреше:

"Педерастчета фотофорумци да не ми пишат"

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: zizomir   
Дата:   04-03-10 16:40

Всички сте един дол дренки!комплексирани, заядливи зевзеци!кво ви дреме за човека, всеки си е свободен, без да нарушава личното пространство на други, ще ви блокира ми ГОЛЕМИТЕ ТВОРЦИ!КОМПЛЕКСАРИ!
[smilie18] [smilie18] [smilie23]
тоя форум отдавна се слави със застаряващи лелки и дядки дет си пъхат гагата дет не им е въобще работа!с неоправдано голям рейтин за посретсвените си снимчици!слагате малоумните си камнтари дет никой не ви ги иска![smilie19]
това не е фото форум ами махлянска сбирка...

Автор: Kanonir   
Дата:   04-03-10 16:42

Всички сте един дол дренки!комплексирани, заядливи зевзеци!кво ви дреме за човека, всеки си е свободен, без да нарушава личното пространство на други, ще ви блокира ми ГОЛЕМИТЕ ТВОРЦИ!КОМПЛЕКСАРИ!

тоя форум отдавна се слави със застаряващи лелки и дядки дет си пъхат гагата дет не им е въобще работа!с неоправдано голям рейтин за посретсвените си снимчици!слагате малоумните си камнтари дет никой не ви ги иска!
това не е фото форум ами махлянска сбирка...

.... и zizomir също е един от тях [smilie19] [smilie19] [smilie19]
Автор: minolta9   
Дата:   04-03-10 16:43

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена