Автор: old.school.bandit
Дата: 09-01-10 13:31
Здравейте! Малко странно е заглавието, но в момента търся такава чанта, която да не крещи "Хей, в мене има скъпа техника, ела ме открадни". В нета видях че има едни чанти (Domke се казват, може да ги видите в гугъл) обаче са по 130 долара, което не е за моя джоб.
Гледах и някакви американци писали в някакви форуми, ама все хвалят Crumpler, били дизайнерски, ала бала, обаче просто си личи че има скъпа техника вътре. Мислил съм си за идеята да си купя една чанта месинджър, но пък няма да е толкова предпазена техниката. Гледах също и insert (меките прегради във фоточантите) да го купя отделно и да го сложа в месинджъра, но само Domke произвеждат такива, доколкото видях в amazon.co.uk, но пък са по 40 паунда, което пак е ненормално... Ни в клин, ни в ръкав. Бюджетът ми е около 70-80 лв макс.
Не е задължително да е фотографска чанта, може и някакви идеи как да си направя сам тoзи camera bag insert.
Благодаря предварително.
P.S. Търся чанта която да събира тяло, 2 обектива около 10-15 санта, една петдесятка и евентуално светкавица.
Ще се радвам на нормални отговори, а не на типичните 'оригинални' форумски гъзарийки.
Мерси
|
|