Автор: thomas
Дата: 09-12-09 15:26
@dau
В 2 посред нощта изобщо няма да ти преча да си качиш файловете - не гася FTP-то, преди да си легна ;-) А ако ми кажеш, че за по-малко време ще направиш поръчката през този портал, май няма да ти повярвам... Онлайн системите за поръчване са по-скоро за аматьорите, които просто имат едни снимки, не умеят да си служат с никакъв софтуер и трябва да бъдат вкарани в рамките на стандартните формати, автоматичното кропване и минималното мислене. Сигурен съм, че и когато пусна нещо такова, непрекъснато ще има хора, които ще се оплакват, че ги ограничавам в стандарти, които са тесни за тях. За плащането онлайн аз съм за, въпреки че процентът хора в България, които са склонни да плащат така, все още е плачевно нисък - днес излязоха изследвания, че за Европа средният процент на пазаруващи онлайн е 37%, а за България и Румъния - 2%.
@didesignbg
Нали се сещаш, че качеството на цветовете е един от най-важните фактори за фотографите по света? И ако в тази технология имаше проблем, щяха да изберат друга.
@pravdo
Може би трябва да погледна кое наричаш проблем. Според моите наблюдения в момента хромирата печата по-добре от всякога, вече сме само на Fuji хартия, от няколко дена поддържаме дори и металик. А дали говорим за фокус, или за острота? Защото второто се оправя с sharpen, а първото трудно може да бъде установено с гледане на снимка, тъй като остротата на изображението при 304 dpi се възприема с обекти, по-големи от един полутонов пиксел.
|
|