Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Re:
Автор: didesignbg   
Дата:   09-12-09 20:07

Тежички са, не само сонито, всичките, вътре има доста неща. лбука предимство му е че има поддръжка на кирилица (това и при другите се добавя, но го правиш сам), и разбира се плюса на гаранцията и купуването от магазин. В България тези неща са относителни и нямам опит с фирмата продаваща лбук. За Сони съм написал по-горе, плащаш оправят, което не е малко. Официалното становище на една дама в Сони беше, че рийдъра няма да се продава докато не се кирилизира официално. Всъщност сони сега имат три нови рийдъра, би трябвало цените на 505 да паднат.

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: boni   
Дата:   09-12-09 20:10

Скоро се продаде един почти неползван Сони 500 за 140лв....

Re:
Автор: PeterPAN   
Дата:   09-12-09 20:42

Ми за целта аз си Ползвам нокиата или покет ПЦ-то с МобиПокетРийдър ;) неоспорвам че предимствата на електронната хартия и аз възнамерявам си купя подобно устройство трябва се поогледам в Ибея за някое йм-сори 500,505 май.

Неудобството при ГСМ и Покетите е че са доста и най важния бързото хабене на батерията ;)

Re:
Дата:   09-12-09 20:58

Скъпичко сонито ;)
Цък

Кондъла по евтин излиза, как стои при него въпроса с книгите и длъжен ли съм да го ползвам с 3Г Модул, трябва да прочета за него ;)

Re:
Дата:   09-12-09 21:09

Киндъла 2 за $244 ;) ако някой се навие мой се комбинираме стига да може да си качвам каквито книги си искам аз и да неми ги трият, не ми трябват другите му екстри ако правят мизерии

Re: Електронна хартия
Автор: thomas   
Дата:   09-12-09 21:13

Къде ги дават два за 244 долара?

Re:
Дата:   09-12-09 21:14

В Грешка съм едното било $244 в ибей незнам колко излиза от амазон.

ПС: Вамазона $259

Някой ползва ли го в БГ Киндъла?

Публикацията е редактирана (09-12-09 21:18)

Автор: thomas   
Дата:   09-12-09 21:19

$259 в Амазон. Плюс доставката, разбира се. Лошото идва после. Книги между 7 и 12 долара. Аре нема нужда, а? Повечето от тези мога да си ги купя за същите пари на хартия, като в този случай е абсолютно сигурно, че не могат да ми ги изтрият ;-)Тъпо е така скрито да ти увеличават цената на книгите - това, което ще им спестиш, купувайки електронна книга, е много, много повече, отколкото ти "пускат" на теб като спестяване. Лично аз ще изчакам да видя накъде ще се развива тази технология.

Re:
Дата:   09-12-09 21:19

Интересна ми е функцията Текс то Реч и за колко езика я има ;)

Re:
Дата:   09-12-09 21:30

Аз заради това използвам всичките разновидности на това

Цък

в Ибея има много книги (явно пиратски) за Сонитата ;)

Re:
Автор: didesignbg   
Дата:   09-12-09 21:44

Сонито и киндъла са на едни пари, така като гледам. Винаги са били толкова, даже тоя от английския ибей е много на сметка. В България реалистично между 500 и 600 лева, в Европа също така. Разпространението е много слабо, мисля имаше нещо общо с авторските права на книгите.
PeterPAN нищо общо няма това с ПДАто. Всъщност има много общо с нещо което си виждал - хартията, липсата на долна подсветка и факта че нямаш опресняване, невероятния контраст и видим ъгъл. Функцията да ти говори е глупост, работеща само на английски. Има си компютри за тази цел.

Re:
Дата:   10-12-09 08:20

Знам че няма нищо общо и затова искам да си купя, но сега тъпя неудобствата на ПДА то киндъла ме кефи може да се кирилизира и ако мога си качвам книги които аз си конвертирам и ако не и ги трие може би ще си го поръчам, ако не ще трябва да заложа на айм-сори

Има още няколко варианта иРивър и някакъв друг гледах с иПейпър но не ме впечатлиха

Ще чета за киндъла като ми остане време

Автор: dinkoff   
Дата:   07-01-10 11:31

още малко по темата: цък

Автор: BirdOfPray   
Дата:   08-03-13 00:33

Хартия от камък (repap)

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »