Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2  3  4  5  6     всички  напред  последна
 Това ли значи "фотограф"?????
Автор: iceflame   
Дата:   08-12-09 18:50

Все повече ми прави впечатление определена тенденция в този сайт (а и не само). В 80% от снимките не виждам никакъв смисъл...тоест - хубав модел - ок, но дотам. Всяка втора снимка е на що-годе прилично изглеждаща девойка, ако има и руса коса или пък се поразголи - супер!!! И какво значи това? Сякаш толкова много "фотографи" изобщо не си правят труда да вдъхнат живот на идеята, а обраното - неуспешно или без да искат да вкарат нелепа идея в модела. Да не говорим, че всеки втори модел е със страшно безлично изражение. Защо са толкова малко хората, чиито снимки реално ти взимат дъха и буквално говорят? Писна ми от евтини безсмислени кадри на нещо, което на яве може и да е приятно изглеждащо, но на снимката - уви...

Както подозирам, че ще се отбележи - аз не съм фотограф, но това не пречи на обективната ми преценка :)
 Re:
Автор: Synthy   
Дата:   08-12-09 18:55

спри кафето [smilie3]
 Re:
Автор: sirkhann   
Дата:   08-12-09 18:57

Дъвчеш дъвкана дъвка, ще ти догорчивее, присендне и ще я изплюеш... Живей си живота, попивай каквото ти харесва, игнорирай останалото и не се занимавай с глупости.
 Re:

хаха, ето за това говорех :) ще го имам в предвид кафето ;)
 Re:
Автор: minolta9   

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.
 Re:
Автор: antidigital   
Дата:   08-12-09 18:58

Това безличие дойде с цифровите технологии, ще става още по зле. Съвсем скоро ще пуснат снимащи запалки, просто не ми се мисли.....

Re:
Автор: cicomanco   
Дата:   08-12-09 19:03

antidigital [smilie24]
 Re:
Автор: asahi   
Дата:   08-12-09 19:05

Масов вкус, чалга. Фоту-форум е горе-долу обективно отражение на обществото.
 Re:
Дата:   08-12-09 19:06

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.
 Re:
Автор: stardriver   
Дата:   08-12-09 19:09

Темата е малко "крадеца вика дръжте крадеца"...ти поглеждал/а ли си снимките в профила- та те са всичко описано ( с изключение на русaта коsа, която е заместена с черна такaва)

Пий си биричка и не му мисли толкова много[beer]

Публикацията е редактирана (08-12-09 19:11)
 Re:

Ти па ко?
 Re:

дам..жалко е..а и всяка критика се приема за лична обида :)

stardriver, аз не случайно написах оше в първият пост, че не съм фотограф :) Точно, защото не мога да снимам не качвам снимки. Когато човек твърди, че може да прави нещо, трябва също да е готов да подкрепи твърдението си. Аз съм графичен дизайнер и влагам цялата си енергия там. Както ти претендираш, че можеш да снимаш, така аз твърдя, че мога да рисувам идеите си. В графиките си не допускам липса на идея, компромис в качеството и недоволен клиент. Точно тези неща отбелязвам, че са в излишък по снимките тук. Така че не се захващай с "ТИ си зле", а помисли "Защо АЗ не съм добре" ;)

Публикацията е редактирана (08-12-09 19:21)
 Re:
Автор: pc_genius   
Дата:   08-12-09 19:19

Re:
Автор: stardriver   
Дата:   08-12-09 19:27

Аз виждам качени снимки от теб, а незнам на кой му пише или кой твърди, че е "фотограф"...тук повечето са семи-про фото [shtrak]
 Re:
Автор: alsash   
Дата:   08-12-09 19:31

.................а..........примери моля!?
 Re:
Автор: Subektiv   
Дата:   08-12-09 19:32

Има и просто семи фото. [smilie25]
 Re:
Дата:   08-12-09 19:34

stardriver , лично ти гарантирам, че всеки втори го твърди и то много убедително ;) (докато не му погледнеш работата де, тогава ти става ясно какъв е ) :) Ти виждаш, това, което ти изнася да видиш

pc_genius, а според теб достатъчни ли са ?!

Публикацията е редактирана (08-12-09 19:41)
 Re:
Автор: tycoon   
Дата:   08-12-09 19:45

Виж сега, протата са известни с това, че страдат от липса на фантазия;) Те си вадят хляба снимайки шаблони и комерсии. Това са занаятчии, а не артисти.
Проблема е, че дори и тези които не са про се правят на такива, а всъщност показват липсата си на въображение;)
 Re:
Автор: valentines   
Дата:   08-12-09 20:30

наистина липсват теми за креативност, освен ако не изключим тези на безмислените спам постинги..тогава наистина се развихрят някои...[smilie5]

Re:
Дата:   08-12-09 20:31

Тема за креативност? Рецепта за шедьовър?
 Re:
Дата:   08-12-09 20:39

Re:
Автор: tnt   
Дата:   08-12-09 20:43

може би темата не е поднесена съвсем добре, но въпросът стои... Дори снимките на първа страница напоследък стряскат с повторяемост, а понякога и липса на желание за повече от "рейтингов" мотив...
Вашето обяснение, драги специалисти?

А че тук има и много дето не сме и семи-... то е ясно. Сайтът го позволява.
 Re:
Автор: мара   
Дата:   08-12-09 20:56

а, как да ни сме семи...? семито е зърното на проблема. има семи, има приплод, има приплод-има човек. има човек- има проблем.
 Re:
Дата:   08-12-09 20:56

Re:
Автор: El_Fuego   
Дата:   08-12-09 20:59

Аааа, шъ ва замоля, сьемиту в шъпка, чи ни смье чак дутам интимни!
 първа  назад  1  2  3  4  5  6     всички  напред  последна

Тази тема е затворена