Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Чак пък провокативен... интересни са идеите му.
Обработката също е готина, прилича на .... ей забравих го автора как се казваше, не мога и сайта да му намеря, ако някой се сети плс да каже
а, ич па не е провокативен заиграването с детските побои си е провокативно. ма което си е вярно, вярно си е. той нататък не смее и слява боги. оня другият е готфрид хелнвейн и е за разстрел горе долу. тоя само флиртува с публиката
По-скоро е рекламен екип, а не фотограф.
Кой е бил гримьора, кой е режисирал сцените и.т.н. хора, които стоят зад кадър и имената им не се виждат.
Лицата на хората в близък план са преминали едно ХДР за всеки случай.
Американски продукт за продан.
Това отдавна вече не е провокация, а си е рекламен продукт. И си има апологетите и се харчи добре. Ама що му трябва да снима, като може да си го нарисува...
Най-важна е идеята разбира се, но обработката въобще не ми харесва, струва ми се дори аматьорска на места. Личи си, че всяка снимка е колаж. Може би това е целта?
Ми не знам. Аз обикновено не ги деля нещата. Гледам снимката и или ми харесва и бъди интерес в мен или не. Може костюмите да са 100% и пак да е страхотен кадърът.
Според мен човекът за когото говорите е Дейв Хил. Има и още едно голямо име в този стил фотография/постпроцесинг и това е Джим Фискус
Като гледам снимките на тоя Линдън Уейд и ми се струва, че НЕуспешно се опитва да обедини стиловете на Dave Hill и Jim Fiscus с тази характерна ХДР визия и стила на Джил Грийнберг с разплаканите деца Jill Greenberg
мдаам. тоя втория има хубави неща. дейв хил също има, ма повечето от сюжетите му не са мой тип хубаво е кат се ликнат такива неща, иам да се гледка.
ех, ксизора кви яки линкове пущаше...за съвсем друг тип фотография обаче.
мене всякакви неща могат да ме изкефят. само требе да са убави
Ами аз не разбирам много, лаик съм, но не виждам много общо межу посочените автори този, който съм постнал. Първите двама са интересни, но не ме впечатляват особено. Както и да е, постнах линка с идеята повече хора да го видят - само и единствено