Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Колеги, тъй като ми писна вече 4ти месец да чакам прословутите ПРОФАЙЛД да ми доставят гуми за мойто апаратче, реших да си го оправя сам. Искам да ви попитам, тези които са имали проблема естествено, с какво лепилце да си ги стегна, за да не засегне нещо техниката, пък и да стане добре?
аз съм на 40000... pd много се притеснявам аз от тия канаконлити за гума, защото имат някакви изпарения да не повредят електрониките. ама иначе такава ни е съдбата на никонианците
Моят съвет е:
С каквото и да ги лепиш лепи ги в краищата основно и една-две точки някъде по средата. Недай си Боже да влезеш в сервиз за нещо отидоха целите гуми, ще трябва да ги режат и късат. За да се отвори апарата трябва да се махнат гумите!!!
Хващането в ранен етап е желателно. Аз съм лепил така гума, която се разлепи по-средата и стана бабунка. Пробих дупка и вкарах върха на тубичката с Капчица, Бизон, Локтайт и т.н. и леко натиснах. Внимателно извадих върха, за да не омажа всичко и притиснах, 2 години никакви грижи!
Успех
Ако искаш нови гуми-обади се на Цецо Драганов-често поръчва части и ходи да гърция да си ги взема/ но питай го все пак горе-долу кога ще може да ги достави че и той нее много по сроковете/