Автор: nacho1
Дата: 23-10-09 23:38
ами да Ви кажа, винаги съм се чудил какво означават думите на Мечо Пух ..."колкото повече, толкова повече" ... .. но пък малката ми дъщеря, която от всичко разбира, винаги е била наясно какво означават те дори се опитва понякога да ми обяснява доста дълго, защото за нея е недоумяващо, че не схващам толкова разбираема фраза
... и стига с това за толкоз пари - такива снимки ... аз съм повече от сигурен, че boni, Камелия, примерите на rhyan, Георги Анастасов и др (нека да ме извинят за неспособността ми да изредя в момента имената и на другите способни фотографи) не само не биха си позволили да снимат, обработват и изкопират необмислени и папарашки кадри, ами дори биха си позволили да изгубят пари в името на експеримента и добрата художествена снимка ... добре, че има подобни професионалисти с такова отношение към работата си
... според мен цените трябва да започват от 1000 кадри на цената за една вечеря ... до 200+ снимки на цената равняваща се на сбора от приятното чувство на всички кефищи се сватбари от разглеждането на снимките 50 години напред
|
|