Автор: pi4o
Дата: 22-08-09 13:49
ДАУ, да ти поясня, наистина така стана - донесоха апарата на място :) и той е Олимпус Е-520. Също така немога да ти отговоря какво ще се снима, за щото не е мой и няма да снимам аз. Въпроса е за мой приятел, който в момента не е при мен, просто искаше да му отговоря на тоя яъпрос. Не се бях замислял за това до сега и за това попитах направо тук, нали за това е форума... За пореден път се убеждавам, че в тоя форум освен да се нервят и да си образуват нерви един на друг хорицата нищо друго не постигат. Всеки гледа да надскочи другия, да се покаже колко е велик, многознаещ и многоможещ. Ми добре ве, покажи го по по-цивилизован начин. Аз примерно не съм на твоето ПРОФИ ниво, ако искаш обясни, ако не трай си...
А, и да не пропусна да ти благодаря за сложните изчисления, с които си успял да направиш за да установиш точния брой мозъчни клетки необходими за правенето на "ефикасни" изводи. Поне успях да си направя извода за теб, че си страшно непоправим КОМПЛЕКСАР.
П.С.: Когато аз тръгна да си купувам ДСЛР ще е Канон и ще е с ДЪЛЪГ обектив, пък какво ще снимам... знам ли може би "нещо изживяно или нещо видяно лично от мен", цитат
Вече наистина ще избагвам постове в ТОЗИ форум...
|
|