Автор: koustana
Дата: 12-06-09 20:18
Ще започна с това ,4е всички сме чували,че рейтинга не бил важен,че не това определя ставаш ли,не ставаш ли,но въпреки това когато си вложил усилие и дадена снимка означава нещо за теб,тогава ниският или никаквият рейтинг може,даже да те накра да се чустваш обиден,възмутен,дори можеш и да се ядосаш (както аз в момента)
Естествено е човек да не може да бъде обективен към себе си и винаги до някаква степен се чуства недооценен,но тея неща сме си ги говорили много пъти и ще започна по същество :)
Вчера пуснах една снимка,в която вложих доста време и усилия даже смятам да ви я покажа
https://photo-forum.net/i/1125889
и да,да знам че съм я пуснала вчера следобед,тогава не е имало хора и бла,бла,бла ...
Аз по–точно се чуда и се възмощавам от факта,че примерно най-високо оценената ми снимка е кадър,който може всеки да направи само му трябва да е в самолет и да е седнал до прозореца ууууууууууууааааааааааауууууууу веднага ви показвам:
https://photo-forum.net/i/1091066
и друго съм забелязала,че тук във фото-форум харесваните снимки са или някоя гола мадама,или някой пейзаж,или сопливи циганета,или и някои друг битник,неща които могат да бъдат снимани от всеки(като в това число изключим голото тяло)и както и мойте снимки също предполагам,но не мисля че снимката ми от вчера „Легенди за един вълк„ може някога да се повтори (ако има някой,който има същата снимка или може да я повтори,нека да ми покаже)
Аз прекарах около 3 часа над един огън,направих около 300 снимки докато огънят не нарисува нещо за мен .
И точно това ме кара да се ядосвам,нали може естествено и аз да съм се вглабила в идеята, че снимката става,така да се изразя всичко е възможно,но въпреки това мисля че тази снимка заслужава повече
PS:
Ако докато сте чели това ви идват кометари от рода на:
-редно е да свалиш снимката от гласуване–на мен ми стана ясно и не го правя за да я пополизирам,а да израза чуствата си
–или пък да ми гледате правописните грешки,или да коментирате дали ми тече мисалта гладко или не...
или всичко подобно което се пише по подобните теми...
по-добре си ги запазете за себе си,дори не е нужно да казвате каквото и да било,както казах правя го да израза чуствата които напират в мен сега.
|
|