Автор: d_ave
Дата: 18-05-09 12:25
Хора, помагайте, една колежка се омъжва юни месец и ме покани с идеята да снимам. Ще си има сватбен фотограф, някаква жена, към която ще има още една, която ще шрака за кеф - искала да се научи. Та аз малко се явявам адски излишен, ама колежката много настоява и нямаше как да откажа. та сега в крайна сметка трябва после и снимки да показвам и не искам да се излагам. по тоз повод дайте съвет какво да закача на апарата. светкавицата е ясна, имам една малко измислена bower, която за затворени помещения върши работа, но не е особено мощна. нея че ще я взема, ще ч взема, че сватбата ще е и вечерна на всичкото отгоре. обаче обективите са ми мъка. нямам нищо по-светло, на-светлия ми е 50 1.8. ръчните обективи не са си работа в случая, поне аз така мисля. другия вариант е пък да взема наистина само ръчни и да се правя на интересен. или пък да се направя на съвсем интересен и да взема един спотматик и да плякам на лента - то пък като ще излезе нещо в тъмницата...
сватбите не са ми любими събития, нито пък ме влече сватбена фотография, ама в случая ме натресоха доста. дайте идея как да се измъкна от ситуацията, че и снимки да има:)
|
|