Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фото базар - Видео техника
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 "Купувам" частни уроци по видеообработка и монтаж
Автор: pivanov   
Дата:   28-09-11 12:48

Надявам се СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ колега от западна България /живея край морето и няма да съм му конкурент/, който работи на Мас да ми обясни и практически да ми покаже процеса на сваляне на видеоматериала, монтаж, обработка и записване; да ме посъветва за необходимия софтуер и хардуер. Може да ми трябва и друго, но поради неразбирането на материята не знам какво да искам.

Благодаря за вниманието!
Поздрави!
Петър
0899 11 01 77
или на л.с.

Отговори на това съобщение
 Re: "Купувам" частни уроци по видеообработка и монтаж
Автор: pivanov   
Дата:   28-09-11 12:48

[smile]

Re:
Автор: bojiqgrym   
Дата:   28-09-11 13:27

[smilie19]

Публикацията е редактирана (30-09-11 01:43)

Автор: gmir   
Дата:   28-09-11 14:42

e това е акъл да ти даде таксижията Шишо бакшишоbojiqgrym ,се едно се е прозял след поредната дрямка на пиацата.
Шишо добре че колежката да ти сглоби некъдърната работа за да не видят клиентите скъсаните ти обувки във люшкащите се кадри.
[smilie5]

Re:
Автор: Miro__Slav   
Дата:   28-09-11 15:16

gmir >Гого нема да говориш За Тишо такива работи! [smilie9] За него само добро или нищо.
А и все пак бил карал курсове за монтажист които е взел с пълно отличие [cool]
Това за сватбеното видео заснемане е като светъл лъч в Зарата.Жалко ми е за колежката, че сега като дипломиран монтажист може да я съкрати, в криза живем еба си [smilie21] [smilie8]
Абе гадна раоота досега колежката да му оправя кирливите ризи и да земе да я съкрати дано не стигне твърде далеч с дипломата от СКАТ [smilie18] [smilie21]
А както знаем в скат работят почти всички безработни таксиметрови шофьори.
Единствното условие там е да носят на бой е..н и да знаят от де се пуска камерката

Публикацията е редактирана (28-09-11 15:32)

Автор: aron   
Дата:   28-09-11 15:37

Е-е колеги, не му спамете така темата на човека, все пак той търси съвет, а вие го качихте в таксито.
А ти, pivanov, от коя част на морето си? Може и да ти уредим нещо.

Re:
Дата:   28-09-11 16:14

[smilie19]

Публикацията е редактирана (30-09-11 01:44)

Автор: ogy25   
Дата:   28-09-11 17:18

Не подценявайте "момчето"!
Иде реч за най якият папарак от Влас надолу ......[beer]

Дата:   28-09-11 17:20

монтажиста рине ланата ама твойте са много шишо-бакшишо на грам[smilie18]
първо си виж снимането на "прословута камера дето от сервиз не излиза" и за тебе 16/9 няма ли? Научи се баланс на бялото как се прави!
bojiqgrym не е ли превод на"Бакшиш на грам"
и видео на грам

Дата:   28-09-11 17:22

Тишо не се обиждай не съм казал нищо ти сам го каза. Колежката със сигурност ти рине лайната [smilie21] А и парите които взема колежката не твърдя а само предполагам са толкова малки за тез лайна, че аз и добър ден не бих ти казал за тях.
Вместо да беше карал курсове за монтажист
да се беше научил да снимаш монтажно така щеше да спестиш мизерните пари за монтажиста [cool]
Учи се Така се снима и няма монтажи Имам малко работа н ми с търси твой линк в нета да ги съпоставиш, но може сам да си пуснеш нещо свое в темата така и човека който пита ще си направи изводи относно монтаж и монтажно снимане...

Дата:   28-09-11 17:31

на него диджея му намира работата, водещата пазърлъка в цената, а монтажистката му оправя батака.
Учиш за инж. ставаш таксиджия[smilie18]

Re:
Дата:   28-09-11 17:42

Оооо баче Оги [beer] как сме?
То момчето ми беше любимец на времето имах желание да го понауча ама преждевремнно напусна курса ми... И въпреки това си го уважавам въпреки хвалебствията му към мен... За един месец курсове при мен ша го направя бомбашка оператор [smilie21] [beer] Ма се стиска от към пари с тънко иска да мине [smilie18] де с монтажа де с друго...
Ако едни неща ми се развият както трябва може да го понаучим и да го ползваме като наемна ръка в Зарата и камера има и книжка, че и кола екстра ще ни е... само да ни слуша ма слуша ве... [beer] [smilie18]
А интрото Тише под всякаква критика още в началото почва като емисията на скат в последствие с песничка за сутришен блок и как така го направи от обличането бам в колата [smilie8] това в скат ли те научиха как става?[smilie8]
Само не ми казвай че Алис ти е лепила това много те моля, почерка е ясен и по-добре наистина вземи малко се научи да снимаш с тая камера се докарва приказна картинка и стабилизатора си е окей и е раменна...

Това под интрото не съм го писал аз... Замисли се!!!

klasnaпреди 8 мес. 2 седм.
голяма глупост некадърен видеоператор

Публикацията е редактирана (28-09-11 18:00)

Re:
Дата:   28-09-11 18:24

bojiqgrym > инж.Тихомир Касалов НАПИСА
в бг всичко искаме да можем и сами да го правим и да се бием в гърдите кои колко може а всъщност нищо не можем де.. както всяко универсално нещо, или можеш едно и го можеш както хората или много неща и накрая нищо като хората!

Тихомире това което си написал е така и е правилно написано! Прочети си го няколко пъти и се замисли трябва ли с невежеството си да пречиш на грамотните колеги, и да разсипваш сватбите на хората...!
Аз дълбоко съм убеден,че ти си един много образцов и примерен таксиметров шофьор и си намерил своето поприще в тези среди... Карай си таксито и си живей живота [smilie21] [beer]

Публикацията е редактирана (28-09-11 18:25)

Дата:   28-09-11 18:59

pivanov Ако сам си снимаш нещата последното нещо което трябва да те интресува трябва да е монтажа...
Когато имаш поглед на нещата знаеш какво и защо снимаш монтажа се свежда до минимум...
Това при положение че усвоиш начина на монтажно снимане... Монтажа служи за коригиране на грешки който са неизбежни при снимане на живо събитие за това когато снимаш още и сам виждаш че нещо не е както трябва винаги трябва да намериш негов заместител така наречения пресечен кадър с който да се покриеш...
Познаването на една програма не те прави монтажист...! Желая ти успех [smilie24] има достатъчно форуми за видео монтаж в нета от които може да почерпиш доста опит...
Ето ти линк на един малък форум за съжаление все още всички са заети, и не пишат в него, но се надявам скоро да се пропише...
Намери си подходящо место в което да си зададеш въпросите, все някой ще ти отговори...
Форум Успех [smilie24]

Дата:   28-09-11 22:14

[smilie24]

Re:
Дата:   28-09-11 22:19

[smilie19]

Публикацията е редактирана (30-09-11 01:45)

Re:
Дата:   28-09-11 22:57

Тише аз съм свикнал на твойте хвалебствия не ми правят впечатление... Питаш ме за сина ми ще ти кажа... Нещо е завъртял любов в Зарата та за това ти намекнах нещо по-горе [smilie3] Ако нещата се развият в правилна посока доста зор ще видите ако стъпи в Зарата от към видео заснемане и монтаж [smilie21]
За упреците ти за цяла сватба дадох ти линк към 10 мин.от сватба давам ти го пак за да не кажеш че не си видял

Тука дзепай
По повод бръщолевинията ти за монтаж да снимал съм на две места като кадрите са смесени.Мога да те уверя, че мога да издам сватба без никаква намеса от към монтаж и ще е гледаема за разлика от твой резултат в монтирано състояние...!Нямаш никакви елементарни познания нито за снимане нито за монтаж...! Което е много жалко...
Моли се и пали свещ Влади да не вземе щерката на наша колежка от Зарата защото се е метнал на мен и за година ще разплаче Зарата, нещо типично в мои стил...
Ето ти едно клипче на него може да разпознаеш Влади и да кажем условно евентуалната ни бъдеща снаха ако рекъл господ [smilie21]
Така, че за сега дишай спокоино, но влезе ли в Зарата сина ми до там сте, следвате участа на Плевен Заигравка

Публикацията е редактирана (29-09-11 16:35)

Re:
Дата:   28-09-11 23:40

[smilie19]

Публикацията е редактирана (30-09-11 01:46)

Автор: 0506   
Дата:   29-09-11 00:08

smilie25] Олеле...тук станало ама много интересно бе....
[cool] То майстори то оператори то големи приказки[cool]
Абе Миро, ти пак май не си си пил хапчето и си почнал и уроци да даваш[smilie3] До скоро беше на анализи[smilie18] сега и учител си станал[smilie18] [smilie18] Абе как да ти кажа да ме разбереш....от училище за дърводелци не стават оператори и монтажисти[smilie18] камо ли учители и анализатори [smilie8] Абе пий си хапчето и спри с тъпотиите си, с хвалбите си[smilie8] бе човек.Как да ти се каже че си ама много далеч от занаята...как.Имам чувството че скоро и учител в института ще си...и там по добър от теб няма да има[smilie18]
Абе ти мазохист ли си...какво[smilie18]

Re:
Дата:   29-09-11 00:17

Тъй тъй прав си за момите. Преди години и аз щях да се заимам с една Заралийка от Нова ма явно не било писано...Арни са ви момите...!
А това че имате по 10>20 на ден също е арно. Аз не съм толкова лакум 4>5 от по арните ако щипвам ще съм доволен има кой да ги снима няма нужда от клонинги за остамалите мога да раздавам ваши визитки спазвайки тукашната ми традиция [smilie7] [beer] Та освен че Дукса оженил и другата щерка, ти си се дипломирал ,продал си таксито, кво друго ново има по Зарата [smilie21]

Публикацията е редактирана (29-09-11 01:12)

Re:
Дата:   29-09-11 10:59

[smilie19]

Публикацията е редактирана (30-09-11 01:47)

Re:
Дата:   29-09-11 11:27

Тише това от къде си го измисли
а за момите то една вече теб те остави миро явно не можеш да си вършиш мъжките задължения.. [smilie8]

Те точно тази операторка я водя от 25 години
https://photo-forum.net/sitepics/forum/2011-09/eexf5895.JPG

Та общо в един отбор играем 5 оператора и двама монтажисти [smilie8] Градове и паланки не пробираме караме си наред [smilie18]

Публикацията е редактирана (29-09-11 11:27)

Re:
Дата:   29-09-11 12:01

Тише тази сутрин имахме оперативка на ударните групи [smilie21] В процес на дебати стигнахме до извода, че с оператор и монтажист като теб трудно ще се справим...[smilie2] Стила ти на снимане и монтаж се оказа неповторим всички сме единодушни такава боза никой не е в състояние да направи дори в мъртво пияно състояние.
Клип 1 Клип 2
Ако правиш семинар за снимане и монтаж ще ги пращам при тебе [smilie21] [smilie8] Мастер

Автор: ogy25   
Дата:   29-09-11 12:50

Мен пък тишо/орак/bojiqgrym/ ме кефи.
има стил, за разлика от другите дет копират китайците и руските евреи.

Ако некой се навие да обучава авторчето на темичката, няма да съжалява.
Петьо от своя страна би го отворил на една тънка фатка:

Как се продава 9Х13 за 5 кинти бройката.....[smilie5]

Автор: kandela   
Дата:   29-09-11 12:51

Що се занимавате с дебила Касалов , просто подминавайте изперкалите му разъждения.Всичката му работа е отвратителна. В малък ресторант постави 8 лампи и лицата бяха прегорели. Той е позор за гилдията! Въобще как е възможно да е работил в телевизия.
В същия ресторант, заедно с диджея тръгнаха да събират сервираното от масите още преди края на сватбата. Има и клип в нета заснет с жсм по този случай. Ако намеря клипа ще го покажа.

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР