Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Базар - Компютри и Лаптопи
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Търся процесор Intel Q6600
Автор: IDA   
Дата:   16-09-11 14:43

на разумна цена.

Re: Търся процесор Intel Q6600
Дата:   16-09-11 14:49

Не е нужно да е нов, но е задължително да не е бил овърклокван (препичан) чрез повишаване на захранващото напрежение.

Освен това, желателно е продавачът да е от София, за да мога да тествам процесора в негово присъствие и да се убедя, че работи, преди да го купя.

Мога да предложа и бартер срещу стария ми процесор E2160, с който работя в момента и доплащане от моя страна.

Предложения, моля на Л. С.

Автор: imitev   
Дата:   16-09-11 16:55

Само от любопитство - как ще разбереш дали е бил "препичан" [smilie11]
Дата:   16-09-11 17:51

Ако някой продава и 2х2 Gb Kingston 800 MHz DDR2 RAM на прилична цена, нека също се обади. Искам да добавя двете плочки към сегашните 2х1 Gb RAM от същия тип.
Автор: bojiqgrym   
Дата:   17-09-11 00:32

Само от любопитство - как ще разбереш дали е бил "препичан" [smilie11]>>> ами на вярно ще има загорели яйца по него от силния огън[smilie18]
Автор: terminator   
Дата:   18-09-11 16:11

.........
Автор: imitev
Дата: 16-09-11 16:55

Само от любопитство - как ще разбереш дали е бил "препичан"
.........

Аз бих добавил и - как ще го тества за да разбере работи [smilie11]

Сори за спам-а, ама не се сдържах.
Дата:   19-09-11 12:27

"Само от любопитство - как ще разбереш дали е бил "препичан".

По цвета и външния вид на корпуса. Виждал съм процесор "изпечен" до неузнаваемост - корпусът беше станал от метално сив на сивкаво кафяв, дори надписът отгоре не можеше да се прочете. Все още работеше, но не се знае, за колко още време. Затова, бих искал да разчитам на коректността на продавач, който казва истината, твърдейки, че процесорът му не е бил овърклокван чрез повишение на захранващото напрежение.

"Аз бих добавил и - как ще го тества за да разбере работи"

Просто като го поставя в компютъра и го пусна. Става точно за 5 минути. Процесорът или работи или не.

Прави впечатление, че в базара вече почти няма тема, която да не е оспамена. Освен, че нарушава правилата на форума и е признак на липса на възпитание, това силно затруднява и покупкопродажбите. Подобно поведение не ви прави чест, спамери, защото един ден и на вас ще ви се наложи да ползвате базара и тогава самите вие ще сърбате попарата, която сте си надробили.

Затова, ако има някой, който желае да си продаде стария Q6600 процесор, нека ми се обади на лични. Всички останали, най-настоятелно моля да се въздържат от спам.

Дата:   19-09-11 12:32

Както споменах по-горе, търся си и втора ръка памет, която искам да добавя към сегашната (KINGSTON KVR800D2N5/1G). Предпочитам паметта да е от същия тип, но 2 плочки по 2 Гб. Моделът съответно е:

KINGSTON KVR800D2N5/2G

Автор: terminator   
Дата:   20-09-11 16:56

IDA, сори за спама. Тази обява видя ли я - http://forum.setcombg.com/index.php/topic,52515.msg513037.html, гледам е пусната на няколко места.
Дата:   20-09-11 17:25

Видях я още преди да пусна темата. Продадени са. Благодаря, все пак.
Дата:   12-10-11 15:44

НАМЕРЕН!

първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена