Автор: IDA
Дата: 19-09-11 12:27
"Само от любопитство - как ще разбереш дали е бил "препичан".
По цвета и външния вид на корпуса. Виждал съм процесор "изпечен" до неузнаваемост - корпусът беше станал от метално сив на сивкаво кафяв, дори надписът отгоре не можеше да се прочете. Все още работеше, но не се знае, за колко още време. Затова, бих искал да разчитам на коректността на продавач, който казва истината, твърдейки, че процесорът му не е бил овърклокван чрез повишение на захранващото напрежение.
"Аз бих добавил и - как ще го тества за да разбере работи"
Просто като го поставя в компютъра и го пусна. Става точно за 5 минути. Процесорът или работи или не.
Прави впечатление, че в базара вече почти няма тема, която да не е оспамена. Освен, че нарушава правилата на форума и е признак на липса на възпитание, това силно затруднява и покупкопродажбите. Подобно поведение не ви прави чест, спамери, защото един ден и на вас ще ви се наложи да ползвате базара и тогава самите вие ще сърбате попарата, която сте си надробили.
Затова, ако има някой, който желае да си продаде стария Q6600 процесор, нека ми се обади на лични. Всички останали, най-настоятелно моля да се въздържат от спам.
|
|