Автор: Stoyan_Svilenov
Дата: 08-02-12 23:27
Здравейте,
Предлагам лаптоп Асус Х51Р за ДСЛР апарат с обектив.
Характеристиките на Лаптопа са:
Процесор: две ядра интел
Видео карта: Ати Радеон ексрпрес 1100 (мисля че беше 256мб)
рам памет: Сток беше 1.. но в момента е с 2Гб. (лек ъпдейт)
хард: 120Гб.
ДВД записвачка + кард рийдър
Дисплея е 15,4 WXGA
има дистанционно управление работи с windows media player и powerpoint казаха ми че мога да го програмирам за да работи и с др програми,но не зная как и за това не съм опитвал.
Батерията кара по 2 часа.. в зависимост от работата.
Лаптопчето е перфектно за работа с Фотошоп ин дизайн и корел видео про.. :) (поне аз за това го ползвах)
също така и за чат и игри.
В момента има инсталиран Windows 7 Ultimate x86
но при желание мога да му инсталирам UBUNTU или Windows XP sp.3
Лаптопа върви в комплект с Раница на Асус (оригинална) и мишка на Асус (в същия цвят)
Също така давам и Тонколонки Logitech които се захранват чрез USB тоест не ви е нужно да ги включвате в отделен конктакт..
Според мен е практично като излезете на хижа или почивка примерно или за презентации (за каквото аз ги ползвам).
Вадят приличен звук, също така давам и допълнителен USB hub и кард рийдър (купен за старото ми сони алфа) но в случая вече не ми трябва :)
Та търся някакво тяло с обектив. без значение какъв е обектива,
По-принцип слабост са ми канон и сони, но няма да отхвърлям и други оферти, склонен съм да доплатя в зависимост какво тяло се предлага в замяна.
Ами това е общо взето, снимки утре ще кача защото в момента нямам.
единствените забележки по компютъра са единия стикер е тръгнал да се отлепва, и на горната страна на лаптопа има 2 деруги които не зная как са се появили.. лаптопчето е пазено, но вече имам 17 инчов асус и нет бук.. (10 инча делл) и не ми трябва. :)
Ако има мераклии да го грабват нека ми пишат в форума или на мейл
stoyan.svilenov@gmail.com или като коментари.
Цена: - само размяни се приемат. :)
|
|