Автор: boga94
Дата: 05-02-12 16:12
Продавам си стария лаптоп – Hewlett Packard Pavillion dv9000
Купих го в края на 2010г. т.е. на практика почти нов.
Лаптопът е в отлично състояние, няма почти никакви физически дефекти, от края на 2010г когато го купих досега му се събират чисто около 5 месеца работа. Използвал съм го само за работа и за Филми. Става и за игри, но не за най-новите.
Подходящ е за отдалечено работно място, но не и да ти стои на рамото непрекъснато (тежичък е около 3,5 кг)
Процесор: AMD Turon 2 X 1.8 Ghz
Диск: 120 GB - Чисто нов е пристигна миналата седмица. Закупен е за 55$ от EBAY. Не че на стария му има нещо, но информацията на него ми трябва, а нямам къде да я прехвърля.
RAM: 3GB
Екран 17 инча, 1440х900
На капака има много фина и изящна шарка. Не си личи много на снимката.
От предната страна има -
– Два изхода за слушалки;
– Вход за микрофон;
– Инфрачервен порт
От лявата страна има:
– Два USB 2.0 Порта;
– Дистанционно управление;
– DVD записвачка;
– Вход за захранването
От лявата страна:
– S-Video изход
– VGA изход
– Expansion slot
– Ethernet гнездо
– Гнездо за телефонен кабел (телефонен модем)
– 2бр. USB 2.0 порта
– FireWire (IEEE 1394)
– Четец за SD флаш карти (хубавото му е че чете големи карти над 2 гигабайта, по-старите четци не винаги се справят)
Има дистанционно.
Има Touchpad, който може да се изключва с бутонче
Има също WiFi, Bluetooth
Има и Lightscribe, т.е. може да гравира надписи върху специални CD и DVD дискове. Справя се много добре с това.
Звуковата му система е Altec Lansing - много чист и хубав звук.
Има и уеб-камера и микрофон точно над екрана.
Батерията издържа час и половина - два! Държа я заредена извън компютъра, а него включвам вкъщи през UPS, за да не се амортизира.
В момента има инсталирано Windows XP SP3 Но при желание мога да инсталирам Windows Vista или 7 или пък
мога да форматирам всичко, за да го получите с празни дялове..
Защо го продавам – защото два компютъра са ми много. Този и без друго престоя твърде много време без работа, че и му изтече гаранцията. А и искам да си ъпгрейдна другия компютър.
Цена 450 лева.
Подлежи на коментар в рамките на разумното.
за връка Skype: boga94
Снимки - тук http://prodavalnik.com/speshno-prodavam-laptop-hp-pavilion-dv9000-i3750456
|
|