Автор: IDA
Дата: 22-12-11 16:16
Преди да затворя тази тема, се обръщам към Киселина777 и всички, като него, които от сутрин до вечер висят в базара с единствената мисъл да провалят продажбите на хората, оспамвайки темите им до неузнаваемост:
Киселина и сие,
ЦЕЛИЯТ БАЗАР Е ПРОПИЩЯЛ ОТ ГАДНИ ЗЛОБАРЧЕТА КАТО ВАС !!!
Аз може да не знам разликата между "Dual Core" и "Core 2 Duo", пък и като специалист в област съвсем различна от компютърните тенологии, не съм и длъжен да я знам, нали? А и не си ти този, който ще ми дава напътствия, как да се ограмотявам. На теб обаче, както и на всички злобни спамърчета като теб, ви липсва нещо хиляди пъти по-важно - възпитанието на първите 7 години от живота ви, както и чувството за елементарна етика. С това вие се излагате и тепърва ще се излагате много повече от мен.
От тук нататък не смейте дори и да си помисляте да пускате обяви за продажба в този базар. Аз и хилядите потърпевши от вашите злобни подмятания в този базар, а те никак не са малко, ТЪПКАНО ЩЕ ВИ ГО ВЪРНЕМ !!! Така ще ви оспамим обявите, че няма да можете да продадете и една капачка в базара. А когато най-сетне изпитате на собственоте си спамерски глави ефекта от българската поговорка:
"С твоите камъни по твоята глава",
тогава може би ще разберете смисъла на елементарното правило, на което учат децата още от детската градина:
НЕ ПРИЧИНЯВАЙ НА ДРУГИТЕ ТОВА, КОЕТО НЕ ИСКАШ ДА ТИ ГО ПРИЧИНЯВАТ НА ТЕБ !!!
|
|