Автор: goopi
Дата: 24-10-11 11:44
Благодаря , на колегата за подкрепата..!
Имам теоретичен въпрос?
Да предположим ,че съм си купил лаптопа за 3400лв преди 7 мес.
Сега имам грижи с кинтите и трябва да го продам образно казано.., е е знам ,че всеки иска да купи възможно най-евтино и да продаде най-скъпо..когато се налага.., ма сега трябва ли от 3ххх лв ..да го подаря на някой.
В Техномаркета има лаптопи много хубави на Dell , HP , Toshiba , за по 999-1300лв чисто нови 15.4" . Много хубави. Ако аз има само толкова пари..и не ми се дава повече..бих си взел по-малак лаптоп и готово..
И аз искам да си взема 6.3 AMG , за 4-5 хиляди от магазина , и ако може да е на газ , и евентуално ако може да го мина , като служебно и товарно да си взема и ддс-то , и некъв инвалид да го кара ,че да не се набутвам за винетка..ма тия от Балкан стар ..са много...не знам кво да кажа..хич не ме разбират.
пп. От снимките ще се види колко е юркан и дали си струва парите искани от мен , а ако хората са от Пловдив директно им го карам на някое кафе и там да си гледат на място кво искат. За батерията давам гаранция ,че кара..теста който мога да повторя пред всеки дето се чуди за това..е : пускам филм от порядака на 1.20 -1.40 мин и до толкова давам гаранция. От там нататък..
|
|