Автор: ander4o
Дата: 17-04-10 17:18
@orakk:
Виж сега,аре да не се заяждаме,а!?Май темата не е за това!?
Ти като ходиш в кварталния магазин да си купиш сирене,а то е по-скъпо от "големия" магазин,пазариш ли се на касата и коментираш ли със всички в магазина каква е цената!?Ако да,значи имаш проблеми...
По въпроса,кой и къде каза,че другите телефони са китайски!?
Имаш ли конкретна представа как се движи бизнеса с мобилни апарати в Бг.!?Мисля не!Няма и аз да съм този,който ще ти каже!
Чувал ли си за крадени телефони в промишлени количества и за апарати на лизинг,който никога не се изплаща!?Трябва да си чувал...
За "окомплектоване-то",виждал ли си,как се отваря кутията на нов телефон и се "олектоява" с някоя и друга екстра,предварително предвидена от производителя,после се затваря и се продава с думите: Ами така си го дават...
После всичко се продава,допълнително и ти,понеже се радваш на новия си телефон,ходиш и даваш още пари за това и онова,което ти трябва,без да подозираш,че по принцип вече си платил за него,ама не си го получил...
Мога и още да ти говоря,но това стига мисля...
Отивай и си купувай GSM от всички най-големи и популярни магазини в Бг.(със по 50-100лв. нагоре в цената) или от доста съмнителни местенца в нет-а и после се моли всичко да е наред с новата ти придобивка!
Поздрави и без лоши чувства...
Публикацията е редактирана (17-04-10 23:42)
|
|