Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Базар - GSM техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Nokia N97, HTC Hero
Автор: ander4o   
Дата:   16-03-10 01:06

Продавам:
Nokia N97 - 859 лв.
HTC Hero сив - 699 лв.
и други модели[smilie24]

За повече информация и подробности относно
телефоните тук

Отговори на това съобщение
 Re: Nokia N97, HTC Hero
Дата:   17-03-10 16:41

телефоните са с гаранция[smile] [smilie24]

Автор: guciguci   
Дата:   17-03-10 19:33

Твоята Нокия N97 е най-скъпата в България. Каква е причината за това?

http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1734&sub=shop

Дата:   17-03-10 21:08

guciguci:
1. Във линка който си посочил цената не е най - високата.
2. Аз гарантирам за произхода и качеството на моите телефони. Телефоните са пълна окомплектовка кабели, софтуер и т.н.
3. Това са цените, на който не му харесва пазарува от друго място, а не се заяжда.
Приятен ден надявам се да си доволен от отговора![smilie25]

Автор: doca   
Дата:   18-03-10 13:16

Ако искаш да спечелиш още 350 лв. имам една Nokia N95 с 2 GB microSD, зарядно, ханд-фрее, кутийка, книжка, въобще както съм я купил от магазина в България. Работи с всички оператори, с бълг. меню и пр.
Ще ти я дам за 500 лв. с инсталирана реално работеща карта с гласова навигация за GPS-а.
А пък ти си я продавай ако искаш и за 900лв.
Далаверата е голяма.

Автор: isomichael   
Дата:   24-03-10 22:33

UP на темата...
Цените са съвсем нормални!

@doca N95 чисто нова е под 500лв. [smilie25]

Дата:   24-03-10 22:59

Ами аз мисля,че doca има чувство за хумор просто. [smilie3]

Дата:   25-03-10 01:29

А аз мисля,че темата не е за прояви на липса на чувство за хумор [thankyou]

Автор: kalata_n   
Дата:   25-03-10 16:07

Цените са добри!!![smilie24]

Автор: kalata_n   
Дата:   25-03-10 16:09

Само не зацепвам защо на HTC-Hero белия цвят е на една цена, а останалите с 50 лв отгоре [smilie10]

Дата:   25-03-10 20:33

Обикновенно така наречените color edition-ни(което не винаги означава,че трябва да е розов или лилав) са по-скъпи!Така си идват от производителите,вносителите...
Приема се един цвят за basic и той е с най-ниска цена!Всичко различно от него е нагоре в цената... [smilie25]

Дата:   02-04-10 21:30

Nokia E52 - 459 лв.
Nokia 6303 - 229лв.
[smile] [smilie24]

Дата:   12-04-10 10:43

[smilie24] [smile]

Автор: orakk   
Дата:   16-04-10 00:58

аре.. тук явно е пълно със шарани щом цените са най-високи ,аре не се стискайте това е оригинална нокия всички останали са китайски само таз е истинска давайте му парите на човека що се заяждате за оригиналното окомплектован [smilie18] е другите са обрани, без окомплектовка са в найлонова торбичка ги дават хееее... [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   17-04-10 17:18

@orakk:

Виж сега,аре да не се заяждаме,а!?Май темата не е за това!?
Ти като ходиш в кварталния магазин да си купиш сирене,а то е по-скъпо от "големия" магазин,пазариш ли се на касата и коментираш ли със всички в магазина каква е цената!?Ако да,значи имаш проблеми...
По въпроса,кой и къде каза,че другите телефони са китайски!?
Имаш ли конкретна представа как се движи бизнеса с мобилни апарати в Бг.!?Мисля не!Няма и аз да съм този,който ще ти каже!
Чувал ли си за крадени телефони в промишлени количества и за апарати на лизинг,който никога не се изплаща!?Трябва да си чувал...
За "окомплектоване-то",виждал ли си,как се отваря кутията на нов телефон и се "олектоява" с някоя и друга екстра,предварително предвидена от производителя,после се затваря и се продава с думите: Ами така си го дават...
После всичко се продава,допълнително и ти,понеже се радваш на новия си телефон,ходиш и даваш още пари за това и онова,което ти трябва,без да подозираш,че по принцип вече си платил за него,ама не си го получил...
Мога и още да ти говоря,но това стига мисля...
Отивай и си купувай GSM от всички най-големи и популярни магазини в Бг.(със по 50-100лв. нагоре в цената) или от доста съмнителни местенца в нет-а и после се моли всичко да е наред с новата ти придобивка!

Поздрави и без лоши чувства... [thankyou]

Публикацията е редактирана (17-04-10 23:42)

Дата:   16-05-10 00:00

[smilie24]

Автор: orakk   
Дата:   16-05-10 02:55

@ander4o
мойтев телефончета всичките ми са чисто нови и не разпечатани и да виждал съм как се отваря кутията на нов телефон.. и всичко да си му е вътре всичките ми мобилни телефони са купени от м-тел на лизниг дето ти пишеш че не можел да се изплати всичките съм ги изплатил на доста тънки цени не като твоите дето я имат гаранция я нямат щото освен теб да търся за гаранцията [smilie18] , а тез от м-тел си знам де да ги намеря, но до сега нито на един не ми се е налагало да го ремонтирам сега съм с нокия 5800 и я взех с първата промоция на м-тел преди година време и ще я изплатя на 580лв а не както пишеш ти на:
....Чувал ли си за крадени телефони в промишлени количества и за апарати на лизинг,който никога не се изплаща!?Трябва да си чувал...
и плащам за нея по 20лв на месец ако мислиш че се усещат тез 20лв? жестоко се лъжеш... а при теб са колкото един хубав фотоапарат ,а и ги искаш на куп парите брееее[smilie18]
дръж си ги твоите са най-хубави и не са крадени само хорските са крадени аре бе , не пиши глупости а пиши с големи букви мобилни телефони за шарани и пари в брой[smilie18]

п.с. аз също нямам лоши чувства към автора на темата ма се дразня кога някой изкара неговото най-хубаво като всичко е дошло от братски китай и още не че м-тел са цвете за мирисане ама и останалите не са по-различни за това че си трая при тез[beer]

Дата:   16-05-10 09:13

Абе,човек,продаваш Nokia N97 за 860 лева и на всичкото отгоре се заяждаш с хората!
Да ти пусна пак линка с цените

http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1734&sub=shop

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР