Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Базар - GSM техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 За ИЗТРИВАНЕ!!!
Автор: david59   
Дата:   03-09-10 15:31

Телефонът е без следи от употреба!Аз съм първи собственник!Давам всичко,което са ми дали от магазина-книжки,дискове,слушалки,зарядни!Причината да се разделя е само тази-закупих телефон с 2 СИМ карти!Гарантирам коректност за това,което писах по-горе!Утре ще кача снимки в профила,но телефона не е за изпускане!Който го поиска пръв е НЕГОВ!Цена-180лв!!!

Отговори на това съобщение
 Re: Продавам NOKIA 6500 SLIDER SILVER
Автор: k7   
Дата:   08-09-10 22:01

ЛС.

Дата:   09-09-10 16:12

Не е лошо,човек да комуникира за евентуална продажба/или покупка/ през деня!Казвам това,защото двама колеги от Форума ме държаха досреднощ и уговорката на другия ден да им го изпратя!А,на другата сутрин са размислили и не искат пратка!Пак е добре ,че не съм пратил исканото,че да ми го връщат за моя сметка!Дано с гореписаното не съм обидил/засегнал/някой,но за това,което пиша мисля,че това е коректното!Успех на ВСИЧКИ!

Автор: D.M.Scorpion   
Дата:   12-09-10 10:23

Цената е малко висока за този модел ;)
Продадох същия телефон за 80лв преди 2 месеца.

Дата:   14-09-10 08:45

Такава е била Вашата преценка за състоянието на телефона Ви ,за такава цена сте го дали!Моята преценка е друга за моя телефон!А,и не е задължително един 3G GSM с още куп екстри да се,,подари,,за тези пари за които Вие сте го дали!А и не е задължително една стока да се продаде на ,,всяка цена,,!!!В смисъл не е спешна продажба!Така,че който реши ще пише!Благодаря!

Дата:   18-09-10 18:57

Нова цена:179.99лв!

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР