Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Сякаш следенето на потребителите на Интернет не бе достатъчно за някои хора...
Автор: Stoychev   
Дата:   16-09-08 22:01

http://www.bogomil.info/1584/ [smilie10]

Отговори на това съобщение
 Re: Сякаш следенето на потребителите на Интернет не бе достатъчно за някои хора...
Автор: Amigo   
Дата:   16-09-08 22:05

https://photo-forum.net/static/forum/2008-09/bxqb2520.JPG

Re: Сякаш следенето на потребителите на Интернет не бе достатъчно за някои хора...
Автор: Moonchild   
Дата:   16-09-08 22:06

Aбсурд.

Re: Сякаш следенето на потребителите на Интернет не бе достатъчно за някои хора.
Автор: tonevjr   
Дата:   16-09-08 22:06

Това съ скайп съм виждал как се е случвало в Дубай!Добре,че вече няма проблем...ама да посмеят да го направят и в БГ[smilie9]

Re:
Автор: netizen   
Дата:   16-09-08 22:07

ще ми е интересно да видя как ще ги ограничат [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   16-09-08 22:09

мдааа... това е особено очарователно: - Контрол от страна на доставчиците върху техните клиенти с цел следенето дали съдържанието което се изтегля от потребителя е ‘законно’ или не.
- Всички потребители на Интернет ще бъдат задължени да поставят софтуер на компютъра си, които да следи за наличието на ‘незаконно’ съдържание на техните компютри.
[cool] [cool]

Re: Сякаш следенето на потребителите на Интернет не бе достатъчно за някои хора.
Дата:   16-09-08 22:09

Ми само знам,че там Шейха беше казал НЕ и скайп нямаше дълго време![smilie5]

Автор: Pulsar   
Дата:   16-09-08 22:11

TonevJr /
Да и кво, слагам си съотетните проксинца и шейха може да ме дръпне за дизеловия маркуч...

Дата:   16-09-08 22:14

Глобален контрол и глобален комунизъм - това е целта, ама на някои не им се вярва [cool]

Автор: Nushenceto   
Дата:   16-09-08 22:15

UJASSSSSSSSSSSSSSSSS<TRQBVA DA NE GO POZVOLQVAME.

Дата:   16-09-08 22:16

Абе аз не съм казвал,че вратички няма...но повечето хора не разбират и не им се занимва...[smile]

Автор: Pulsar   
Дата:   16-09-08 22:19

TonevJr /

аааа, сяяя, тука си прав, ама ако искаш кранче, ще требе да копаеш, ако искаш нет, ще требе да си намериш [smilie18] [smilie18]

Автор: Prakticar   
Дата:   16-09-08 22:25

Я дайте линк към официален документ на ЕС и тогава да го обсъждаме.
Щото, ако се вярва на газетарите, ЕС щеше да ни спира и ракийката и шкембе-чорбата, пък накрая се оказа, че хал-хабер си няма от тези радини вълнения.

Автор: chr   
Дата:   16-09-08 22:27

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   16-09-08 22:27

по разбираеми причини шльокавицата и шкембето няма да ги отнемат, но други неща... [cool] [smilie8]

Дата:   16-09-08 22:28

Е той шейха щото няма нищо общо с телефонната компания...той има общо с всичко там[ezik]

Автор: chr   
Дата:   16-09-08 22:31

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: Kanonir   
Дата:   16-09-08 22:36

Pulsar написа:

> TonevJr /
> Да и кво, слагам си съотетните проксинца и шейха може да ме дръпне за дизеловия маркуч...

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

мани тия в ЕО и дизелов маркуч нямат и не знам какво ша дръпнат [smilie18]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.