Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Тема за "сватбарите" по улиците...
Автор: ALBIREO   
Дата:   27-08-08 21:31

Тъй като много хора са се разбибипкали, все едно са тръгнали на сватба, имам няколко въпроса към въпросните "клаксонисти".

Как смятате - само вие ли сте в час с движението по пътя?

Дали вашият клаксон ще накара някой да подкара колата си по-адекватно?

А може би задръстването ще се отпуши, когато скочите на бибипката?

Или по подразбиране - шофьорът на автомобила, намиращ се най-отпред на светофара е заспал мухльо, който има нужда да бъде събуден от смотания ви клаксон?

Какво точно променяте в положителна посока, като се разбибипкате?

Впечатление ми прави, как всички разправят колко са зле шофьорите по пътя, ама видиш ли - те самите са ОК. Едва ли не - пример за подражание.

Отговори на това съобщение
 Re: Тема за "сватбарите" по улиците...
Автор: ARGO   
Дата:   27-08-08 21:33

Абе изобщо на всички "клаксонисти" ми се иска да им го наврЪ тоя клаксон някъде [smilie9]

Автор: Marillion   
Дата:   27-08-08 21:36

ALBIREO - повечето дето бипкат, като съдрани не четът. Нито във форуми, нито книги.

Хубава тема, но е напълно безсмислена за съжаление. Винаги съм се възмущавал как в София, ако не тръгнеш на милисекундата, в която е изгаснало червеното започват едни класксони....

Тия тъпаци не осъзнават, че когато се движиш културно се стига по-бързо. Ако даваш път на хората движението ще е по-организирано и почти няма да има задръствания.

Автор: captainme   
Дата:   27-08-08 21:37

хайде в кюпа и тези, дето като рекат да спрат на светофар спират баш на пешеходната пътека[smilie22]

Автор: heavyrockin   
Дата:   27-08-08 21:37

Забравил си едни от най-"ГОЛЕМИТЕ" в тази група - тези, които щом спрат пред къща/блок/кафе и започват да дрънчат като ненормални, независимо колко е часът, кое Батенце трябва да се покаже на прозореца или коя П**ка трябва или слезе да я вземат...

А всички премятат по минимум 2 телефона...Били те от 20 или 2000 лв. парчето,...

Чалгари бе, чалгари,...[smilie23]

Автор: canonio   
Дата:   27-08-08 21:41

Абсолютно съм протиш заспиването по светофарите. Не тръгнат ли навреме, не клаксон, ами бухалка ми идва да извадя. Културата на шофирането не включва само бавно каране. Трябва и акъл.... В момента имам точно 5 различни цвята боя по бронята си. Всичката е на некадърно паркиращи. Що аз за 15 години не опрях някого докато паркирам?

Автор: captainme   
Дата:   27-08-08 21:43

щото преди 15 години нямаше толкова много коли и толкова малко места за паркиране

Автор: Marillion   
Дата:   27-08-08 21:43

canonio - не разбах връзката м/у светофара и паркирането. Ама явно ти си я знаеш.

Ако си 4-та кола на сфетофара трудно можеш да видиш дали на пешеходната пътека не минава сляп старец с куче водач, или възрастна жена.

Не разбираш ли, че така изнервяш освен себе си и около 50 души около теб.

Re:
Автор: prase_skior   
Дата:   27-08-08 21:45

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   27-08-08 21:45

Канонио, не се вживявай толкова,...
По светофарите, освен да се спи, се и целува или гримира прекрасно:)

Ако ще се правиш на мъж по кръстовищата, вместо да вадиш бухалки и да бибкаш като луд, по-добре следващият път като видиш закъсал шофьор да излезеш и да му помогнеш да си избута колата встрани...Независимо колко ново БМВ караш и дали опелът му е на 2 десетилетия...

Re:
Автор: prase_skior   
Дата:   27-08-08 21:46

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   27-08-08 21:47

Marillion,
ами ако съм втора кола?

Това за паркирането го включих като аргумент, че българинът е антишофер по дифолт....

Карал съм ш държави с ляво и дясно движение. Общото между всички, е че като заспиш на светофара и се свири. Това е просто положението....

Автор: Han_Solo   
Дата:   27-08-08 21:48

[smilie5] аз съм от тия дето си използват клаксона... когато видят че някой прави идиотизми и предизвиква задръстване - примерно се опитва да направи обратен завой при двойна непрекъсната линия или се е набутал и задръстил лентата за завой и чака да светне зелено за направо... който иска може и да седи мирно и кротко и да се свива пред такива наглеци и те ще стават още по-нагли [smilie23]

Автор: kaiser.soze   
Дата:   27-08-08 21:48

надуване на бибитки е нещо ужасно. миналата година се прибрах с кола и почти не съм слизал от нея. карах много и видях доста чудесии. включително и ме псуваха от колите зад мен , щото не превишавах максималната скорост в града. значи, номерът е следния: ако на светофар някой отзад свири, слизаш , отиваш при свирещия и с най спокоен тон го питаш първо дали свири на теб. после го питаш защо, после дали ще постигне нещо като свири.. и така...
става много забавно [smilie24]

Дата:   27-08-08 21:51

heavyrockin,
пълен идиотизъм е да се твърди, че всички коли нетръгващи навреме са повредени....
Аз карам много градско и имам много срещи със заспалите. Който кара под 30к градско хич да не се обажда в тая тема[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: НАСОО   
Дата:   27-08-08 21:51

[smilie8] бе да слизаш на некой дето се е нервирал и свирка не винаги е най-умното решение. Като се замисля знам ли може да си от вагабонтите[smilie18]

Re:
Дата:   27-08-08 21:53

прасе_сноубордист - представи се на широката публика

Много причини може да има някой да се бави.
Може да му е станало лошо!
Може да води разговор по телефона. И докато отбие в страни - ами минава някакво време.
Голям праз.

Преди година някъде, когато ходехме да снимаме в Керкини птички със шотландеца, Зафиров и не помня кой още (че доста ходенета понатрупахме все в различни конфигурации), спряхме напряко на една улица и запушихме двете платна, за да снимаме едни пчелояди. Нещеш ли, докато снимахме - обръщам се настрани и гледам някаква кола стои до нас и... нищо. Побутнах Ники (той караше) и му казах "аре баце, че пречим на човека". Той направи още няколко кадъра, след което премести колата. Останалите даже не разбраха, че някой стои и ни чака. А онзи грък дори ни се усмихна, когато освободихме пътя. [smilie10]
Т'ва не мога да си го представя в България.

Качим ли се в автомобилите си, ставаме други хора. Що бе? [smilie8]

Автор: ARGO   
Дата:   27-08-08 21:55

На свиреца у гъ-еца [smilie19]

Дата:   27-08-08 21:55

Канонио,
нито четеш, нито вдяваш,...бибкай си и т'ва е,...най-много все да си 2ра кола:)

Автор: zahar4e   
Дата:   27-08-08 21:56

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie24] Канонино:)
Хайде да си контингент на КлубЪ, вместо на Форума![smilie18] [smilie18] [smilie18]

Re:
Дата:   27-08-08 21:58

Хан-соло - малоумници по пътя има много. Но като им бибипкаш, със сигурност не ги вкарваш в правия път. По-скоро ги изнервяш и те правят още по-големи глупости.

Усмихвайте се бе, хора. Подхождайте с разбиране... [shtrak] [beer]

То не, че и на мен не ми е идвало да пребия някой малоумник, дето кара по пешеходната пътека или в насрещност или не знам си още къде...
След малко ще пусна кадър, как един галфон кара в насрещното на "Евлоги Георгиев". Който знае булеварда, ще му стане ясно за каква малоумщина иде реч.

Дата:   27-08-08 21:58

ALBIREO,
ти не си виждал грък как бучи...
Оня ти е гледал българския номер и тайно попържал и чакал да се махнете[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Както и да е, НЕ на заспалите шофери[smilie23]
Давайте път, за да няма задръствания[smilie24]
Пазете се от каращи жени, старци и младежи дършащи волана на 2 без 10.[smilie24]
Купувайте хубави гуми и поддържайте безупречни спирачки. Това спасява животи, както и колана.[smilie24]

Аз съм аут.

Автор: white   
Дата:   27-08-08 22:01

canonio - Не си прав братле, има си бипкане и бипкане! Всеки може да се отплесне на светофара по някоя хубава кака например! [smilie3] Или по някой хубав батко - според вкуса и сексуалната орентация [smilie18] Можеш да го подсетиш, че е светнало зелено и с едно кратичко "Бип", вместо да настъпиш класона с крак за 1-2 минути, докато "говедото не се махне от пътя ти" ...ако ли не помогне, да слезеш да го забухаш с бухалката!? [smilie18]

Автор: НАСОО   
Дата:   27-08-08 22:01

дършащи волана на 2 без 10

те тия ме плашат до смърт[smilie10] [smilie18] [smilie18] [beer]

Автор: Todd   
Дата:   27-08-08 22:05

Най обичам да ми бибкат !!!

Направо спирам и почвам да псувам през джама ...
Веднъж даже спрях и за една спица щях да изхвърля свиркащия през джама на собствената му кола ...

Много обичам....

[smilie7]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.