Автор: d256h
Дата: 07-02-08 21:48
Кой бизнес парк София ли, в Младост, че има много бизнеспаркове в града?
Мдаа, по снимките се вижда, че е Бизнес Парк София! Ми честито ДАУ, дойде и твоето време да се натресеш..
Аз вече не съм на бач там, но го познавам отлично. К'во да кажа, би трябвало при теб да има много колеги дето снимат! Винаги съм искал да направя няколко серии на тема БПС. Най-фундаменталната ще се нарича 'Изяж си сандвича'. Всеки ден, по обедно време десетки, а през лятото стотици младежи си хапват сандвичите по пейките. Контраста е силен и прави впечатление - Бизнес парк с претенция за икономическо и търговско средище, пълен с прецакани младежи, готови на всичко за да работят в София. Работодателите смело ползват това благо и гледат да не плащат повече от 450лв. Втората серия ще бъде малко стрииииийт - 'Къде да си паркирам возилото'. Ултра яка тема. Когато стартираше проекта за построяване на БПС разни агенти по имотите обикаляха фирмите в София и раздаваха едни папки с проекти и 3D графики за това, как ще изглежда новия парк, хвалиха се колко много места за паркиране ще има, какво голямо средище на проспериращи фирми ще се създаде..А ясега да видим? Проекта е тотално изменен, междусградните пространства и паркинги бяха застроени плътно. Верно, че се построи цяла сграда за паркинг, но тя е кошмар, особено през зимата, когато духа леден вятър или снега не е разчистен..
Третата серия ще се казва 'Момичетата на Груп-4'. Постепено, охранителите на сградите, намиращи се по фоайетата, бяха заменени с охранителки. Отлично! Това е единственото хубаво нещо, за което се сещам, като чуя БПС. Всички охранителки са симпатяги и си вършат отлично работата, заслужават да бъдат модели на всеки от Вас! Четвърта серия - 'Това съм аз, Беновска'! Госпожата от екипа за управление и мениджмънт на БПС, страшилището и началник (вече не) за общите работници, които лепят жълти лепенки по стъклата на неправилно паркиралите автомобили. Хей, когато срещнете тази жена, Мариела, да я поздравите от Димитров
Пета серия 'Не ми източвай водата от езерцето'! Серия срещу некадърно построеното езерце. Все нещо не му бачка, ту наводнява някои сгради, ту се вмирисва и не се трае, ту го източват цялостно и така пропада секретно проведената операция по зарибяване от мен. Само се набутах с радио управляема лодка, няма да я използвам докато Беновска не ми гарантира, че езерцето не е опасно за околните!
==============
Еееее стига съм писал, нека и на Дау му дам възможност да драсне още 2 реда..
|
|