Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Баси, защо така...
Автор: Императорът.   
Дата:   29-06-08 09:52

...снощи пуснах си снимка, сутринта я намирам изтирита !?!? Аз сомнамбул ли и изтрил насън ли, модератори изтрили ли (не разбирам защо) или компютърски проблем в сайтът?
 Re: Баси, защо така...
Автор: admin   
Дата:   29-06-08 10:03

Изтрита е, защото противоречи на правилата на сайта. Преснимани монети, банкноти, картини, табели, надписи и т.н. нямат място в сайт за авторска фотография.
Ако искаш да покажеш новата юбилейна монета, с която си се сдобил, качи я в сайт-фотобанка, не в албум-избрано на ФФ.
Дата:   29-06-08 10:18

Цитат от правилата :

"...преснимани снимки, снимки на надписи, на табели и вестници...."

Драги Админ, защо доукрасявате и допълвате Правилата по Ваш каприз ?!?!? Снимката си е моя, не е преснимана снимка, не е табела или друг надпис, не е вестник, не е списание, не е рекламна дипляна !!!

СНИМКАТА МИ НЕ ПРОТИВОРЕЧЕШЕ НА ПРАВИЛАТА !!!!!
Дата:   29-06-08 10:23

Императоре ако не можете да разберете, че преснимани монети, не може да се публикуват като авторска фотография в албум избрано на ФФ, това е само ваш проблем.
Ето сега по "наш каприз" ще добавим в правилата "преснимани монети и банкноти" .
Дата:   29-06-08 10:47

Драги Админ, добавете го това е ваше право, но правило, въведено ДНЕС, не е причина да ми триете снимка ВЧЕРА !!! Законите нямат действие в миналото, те са правило от родът "от тук нататък" и "това го знае всяко хлапе" !!!

Ще се радвам да ми обясните къде е проблемът да се снимат монети? И какво означава "преснимани" - АЗ съм снимал монетата, не съм дръпнал снимка от някъде... по същата логика ВСЯКА снимка в ълюбимият ни ФФ е ПРЕСНИМАНА.
Дата:   29-06-08 11:00

Драги Императоре,
въобще не смятаме да се обясняваме повече с Вас, защо преснимани монети нямат място в албума на един фотографски сайт. Смятаме, че човек, имащ правото да публикува в албум-избрано на сайта, може да прецени нещо толкова елементарно. Четете внимателно правилата и общите условия за ползване на сайта. Админа има право да изтрива по своя преценка всякакви материали и снимки, които според него не отговарят на условията на сайта.
Ако имате други въпроси към админа - задавайте ги на админската поща.
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена