Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Един кинт билетът за трамваят !!!
Автор: Императорът.   
Дата:   26-05-08 22:07

Поредната наглост на управляващите - нямам думи просто !!!!

Отговори на това съобщение
 Re: Един кинт билетът за трамваят !!!
Автор: Amigo   
Дата:   26-05-08 22:09

можеш да си излееш яда и тука, друже [cool] [smilie8] [smilie5] [smilie6] [beer] [shtrak] време е за тотална световна революсия [smilie3] [smilie8] [smilie5] [smilie5]

Публикацията е редактирана (26-05-08 22:09)

Дата:   26-05-08 22:14

И ти ли си измислил тема, драги?

Но това което ме вбесява, е причината за повишението... не е скъпото гориво, НЕ-Е-Е-Е !!!
Причината е, че всеки балама който си дупчи билет, плаща превозът на ПЕТИМА - едно дете, една пенсия, един циганин, един гратисчия и своят собствен !!!

Всички сме свидетели - автобуси и трамваи са фрашкани с пенсионери, помъкнали се кой знае къде, обикновено в пиковите часове (повишават "драстично" и техните карти - от 5 на 6 кинта - толкова струваха картите по времето на комунизъма, когато билетчето беше 6 стинки), с мургави, които контрольорите въобще не си правят трудът да проверяват !!!

Крайно време е да се организираме - и да се возим взаимно с колите си, да ходим пеша и в краен случай да ползваме маршрутки - нека им се возят само пенсии и цигани - пък да видим колко са отворени тия отрепки и колко ще изкарат !!!

Автор: Vinsent   
Дата:   26-05-08 22:19

Трябва да го направят 2 лв, че да се кефя още повече на икономиите като си карам велосипеда [smile] [smilie25] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   26-05-08 22:21

Vinsent написа:

> Трябва да го направят 2 лв, че да се кефя още повече на
> икономиите като си карам велосипеда [smile] [smilie25]
> [smilie18] [smilie18] [smilie18]
>

ти пък кога си карал кулело бе [smilie18] [smilie18] [ezik] [ezik] да сложат такса за сърф, и то голяма [ezik] [ezik] [ezik]

Автор: tnt   
Дата:   26-05-08 22:23

syrfowete няма да бараш!
За скутерите сложи [smilie7]

Автор: diandimov   
Дата:   26-05-08 22:26

Императоре, нали си баровец? Що се косиш за билетите?

Автор: Simpleman   
Дата:   26-05-08 22:36

Едни от пенсионерите се грижат сами за себе си, изоставени от младите, други - да изпълняват някакво поръчение на младите. Да не мислиш, че е удоволствие на техните години да се возиш в трамвай.

Дата:   26-05-08 22:46

АмигУ [smile] [smilie25] [smilie18] [ezik] [smilie21] [beer] [shtrak]

Вчера, малко със закъснение открихме сезона на Огняново [beer] [shtrak] [beer] [shtrak] [beer] [shtrak] [beer]

Автор: g06ky   
Дата:   26-05-08 22:47

Karaite velosipedi [smilie21] [smilie21] [smilie21]

Дата:   26-05-08 22:49

Пак се сещам за един търговец на картини. Като започна да се вози на маршрутки, винаги се оглеждаше при качване и слизане, някой да не го види! Много му се струваше компроментиращо! [smile] [smilie25] [smilie18] [smile] [smilie25] [smilie18]

Дата:   26-05-08 23:11

Дианедимов - мога да си позволя кола, но мразя да карам, камо ли в такива задръствания. А и ако всички, които все още се водят на транспортът се качат в коли, движението в София ще стане абсолютно невъзможно !!!

Simpleman - и в какво се състои гриженето им за себе си и изпълняването на поръчки - да скитат по цял ден из София? Някои от тях все още работят - което значи, че получават двоен доход !!! Други просто си правят разходки за кеф - чуло някое бабе от Дружба, че на Кооперативният в Люлин доматите две стинки по-евтини и се дига натам !!! Ако знаеш само какви разговори съм чувал, до каква наглост достигат - не е истина !!!

Навремето работех по строежите и един ден се наложи да разтоваря сам почти камион тухли - тръгвам си с работните дрехи, смазан от изтощение, пльосвам на седалката и на другата спирка до мене се изтъпанчват две дъртофелници с боядисани в синьо и червено козини и следват реплитике "Де отиваш , ма, муцка?" "Ми чух, че на тоя трамвай му сменили маршрута и рекох да се разходя след обяда, да видя де отива и да ми се смели храната... ама ми се ще да поседна, че ми тежи от зелето..." и ме ръга - "Я, стани, младо момче, да седне старата жена..."
Е, казвам ти - ако имах поне грам останали сили, щях да скоча, ама не за да и отстъпя мястото, а да и разбия напудросаната дърта морда !!! Наскоро пък две други подобни коментираха, че 5 кинта за картата било много - 1 лев да станело за месец - а младите да плащали повече и повече да работели...

Да не говорим как докато нормалният и плащащ пътник се продупчи билетът, гратисчиите (пенсии и цигани) вече са се разположили като генерални директори на всички свободни места и гледат нагло...

Уф, стига толкова, че побеснявам...

Автор: darksorrow   
Дата:   26-05-08 23:13

мисля, че от утре ще почна да дупча [smilie5]

Дата:   26-05-08 23:14

При мен бачкаше по някое време един Фильо. Култови останаха думите му: най-вредно е човек да се изпоти! [smile] [smilie25] [smilie18] [smile] [smilie25] [smilie18] [smile] [smilie25] [smilie18]

Автор: Lalinda   
Дата:   26-05-08 23:51

Императоре,

Не гледат "нагло", просто оглеждат зорко къде ще се освободи място, което им се струва "по-удобно" от това, което са заели в момента, за да скочат веднага и го заемат и него.

Забелязала съм, че за половин час пътуване из градския транспорт всяка пенсия сменя мястото си поне три пъти - зимно време иска да й пече, лятно - да е на сянка, а през цялото време - да е по посока на движението... Един дядка днес следобед ме вдигна от мястото ми, насред празен автобус, за да седнел "на сянка"...
[smilie10]

Иначе съм чувала да се оправдават, че били тръгнали или на лекар, или на погребение, но най-често май е за да си наточат вода, от безплатната... или именно, за пустите по-евтини домати... Виждала съм ги да мъкнат и праз, и картофи, и чушки, с цели чували, от зеленчуковата борса в Дружба и съм се чудела как изяждат всичко това преди да се развали...
[smilie10]

Дата:   26-05-08 23:53

мдааа, и гласуват за комунягите [cool] [smilie7]

Дата:   27-05-08 00:11

Ъх, прави сте... все повече ставам фен на Мао...

Автор: Георги   
Дата:   27-05-08 08:31

сигурно и тука е така

ма се качвам на автобус 1 път на 3-4 години
при това от любопитство

[smilie5]

Автор: dimaldim   
Дата:   27-05-08 08:42

Така като ви чета постовете и аз почнах да се нервирам ужасно много [smilie18] [smilie18]

А иначе случки с пенсии колкот искаш , обаче най - мразя , някоя дъртачка да ми каже "Момче, стани да седна!" - Е никога няма да стана на такова отношение и никога не съм ставал !

Разбира се, има по-възпитани дойдат и ме питат най-културно "Момче , ще ми освободиш ли мястото , ако обичаш че съм вече на години" или т.н. веднага ставам... [beer]

Автор: мара   
Дата:   27-05-08 08:42

бе май прекалявате[smilie5] остайте пенсиите намира, че както застарява нацията напрау не знам нас кой ще ни издържа, па живот и здраве-сичките тва ни чака. някой от вас да е живял със 180 лв доход?! нека си щъкат, че докат мърдат, начи са добре, легнат ли и затворят ли се вкъщи, тогава начи вгорчават на някой млад живота...току виж се оказал тоя млад шефът ти и ти се сговнил двойто животът[smilie18]

Автор: d256h   
Дата:   27-05-08 08:59

Да направят билета по 5лв!

Автор: ejko   
Дата:   27-05-08 09:03

ба си **** майката тъпи *****, скапани! един лев.... глупаци...!

Автор: alsash   
Дата:   27-05-08 09:07

= 5 лв.

Автор: stoyan_5   
Дата:   27-05-08 09:13

Искам да купя на дъщерите ми Пежо 106.
Говорих преди 2 месеца с един дето внася, че максимум за 3 хил. ще ми намери.
Събрах парите и отивам.
- 4,9 хил.
- И що така?
- Ами всичко се вдига, яйця, парно, олио ...
- А в евро?
- Ив евро, то цената пак си е такава ...

Отива моя колежка за хартиени носни кърпи в пакетче.
- 50 ст.
- Вчера бяха по 20. Разбирам да ги вдигнете, ама с 30 ст. увеличение!?
- Добре де, дай 20 ст.

Та така седят нещата у нас!
[beer]

Автор: Todd   
Дата:   27-05-08 09:36

Абе ало ,
рейса от Пазарджик до Пловдив беше 3,80 -сега вече не знам .Разтоянието е почти 40км .
В същото време мойто село е на 15км от Пазрджик а билета бил 3.60лв.

Не че ги ползвам ама разправят хората - по добре да се пътува до Пловдив ...поне ша се возят повечко [smilie19]

Та и вий така - като ще е за 1 леф прайш три обиколки на града и се прибираш.Поне да си похарчиш лева !!! [smilie5]

[smilie7]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.